Bburago 1/43

Speed

Re: Bburago 1/43

Příspěvek od Speed »

Ako dieta som mal tieto autíčka moc rád,dodnes ich mám okolo 60,v originálnych krabičkách na povale,prevažne modely do roku 1998. Odvtedy som si kúpil len Fiat 500 Abarth a za tú cenu je to pomerne kvalitný model-hračka až na tie kolesá.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Vše Made in Italy jde docela do ceny... Čínu sběratelé spíše ignorují...
Sbírka modelů Citroën

Speed

Příspěvek od Speed »

No ja už len z citových dôvodov ich predať neplánujem,sú to spomienky na detsvo...Trošku poškrabané,trošku vyblednuté,ale predsa ;)
Ináč všimli ste si,že do Testarossy sa nedával volant? :D

Lada v8

Příspěvek od Lada v8 »

Prohlížel jsem si novinky z veletrhu a na jedné fotce jsou záchranářské Land rovery, Sprinter sanita a jiné modely.Je to zřejmě pokračování záchranářské serie která je v nabídce Pama Hobby. Víte o tom něco víc? Ty známé modely jsou v 1:50 a je to Citroen Berlingo, Renault Master,Renault Midlum? , Land Rover.Zajímalo by mně jak jsou si podobné ,jaká je cena a kde by se daly sehnat? Moc děkuju za případné reakce Laďa

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Ceny máš zde http://www.automodelyzlin.cz/vyhledavan ... model.html , kvalitu nemohu posoudit modely jsem ješte nikdy na vlastní oči neviděl a internet je na fotky také skoupý.

Lada v8

Příspěvek od Lada v8 »

Ondro díky za tvou snahu. ;) Tak jsem včera trochu guglil a našel jsem ještě Iveco Magirus požární žebřík z této serie a pak jen foto v novinkách tady na foru. Musím si to někde okouknout a osahat a pak až koupim. Dám sem určitě vědět.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Lada v8 píše:Ondro díky za tvou snahu. ;) Tak jsem včera trochu guglil a našel jsem ještě Iveco Magirus požární žebřík z této serie a pak jen foto v novinkách tady na foru. Musím si to někde okouknout a osahat a pak až koupim. Dám sem určitě vědět.
O víkednu nejspíš pojedu do Ostravy, tak se zkusím podívat po těhle modelech.Pak poreferuji :) .

Jo a omlouvám se, odkaz stál za nic, jelikož to bylo přes vyhledávácí mechanismus.Dej si do vyhledávače velikost 1:50 a bburago a vyjdou ti ty pravé výsledky.

kult

Příspěvek od kult »

Ale tohle se povedlo,ale přijde mi to jako stara forma neví o tom někdo něco :?:
(nefunkční link odstraněn adminem)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Já to nikdy neviděl takže podle mě něco nového...
Sbírka modelů Citroën

keramhora

Příspěvek od keramhora »

kult píše:Ale tohle se povedlo,ale přijde mi to jako stara forma neví o tom někdo něco :?:
(nefunkční link odstraněn adminem)
To je moc pěkné,už se dají někde koupit?Dřív jsme bburaga sbírali,ale v posledních 5-8 letech jsme už nekoupili ani kus.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“