Bburago 1/43
Re: Bburago 1/43
Ako dieta som mal tieto autíčka moc rád,dodnes ich mám okolo 60,v originálnych krabičkách na povale,prevažne modely do roku 1998. Odvtedy som si kúpil len Fiat 500 Abarth a za tú cenu je to pomerne kvalitný model-hračka až na tie kolesá.
Vše Made in Italy jde docela do ceny... Čínu sběratelé spíše ignorují...
Sbírka modelů Citroën
No ja už len z citových dôvodov ich predať neplánujem,sú to spomienky na detsvo...Trošku poškrabané,trošku vyblednuté,ale predsa
Ináč všimli ste si,že do Testarossy sa nedával volant?
Ináč všimli ste si,že do Testarossy sa nedával volant?
Prohlížel jsem si novinky z veletrhu a na jedné fotce jsou záchranářské Land rovery, Sprinter sanita a jiné modely.Je to zřejmě pokračování záchranářské serie která je v nabídce Pama Hobby. Víte o tom něco víc? Ty známé modely jsou v 1:50 a je to Citroen Berlingo, Renault Master,Renault Midlum? , Land Rover.Zajímalo by mně jak jsou si podobné ,jaká je cena a kde by se daly sehnat? Moc děkuju za případné reakce Laďa
Ceny máš zde http://www.automodelyzlin.cz/vyhledavan ... model.html , kvalitu nemohu posoudit modely jsem ješte nikdy na vlastní oči neviděl a internet je na fotky také skoupý.
Ondro díky za tvou snahu. Tak jsem včera trochu guglil a našel jsem ještě Iveco Magirus požární žebřík z této serie a pak jen foto v novinkách tady na foru. Musím si to někde okouknout a osahat a pak až koupim. Dám sem určitě vědět.
O víkednu nejspíš pojedu do Ostravy, tak se zkusím podívat po těhle modelech.Pak poreferuji .Lada v8 píše:Ondro díky za tvou snahu. Tak jsem včera trochu guglil a našel jsem ještě Iveco Magirus požární žebřík z této serie a pak jen foto v novinkách tady na foru. Musím si to někde okouknout a osahat a pak až koupim. Dám sem určitě vědět.
Jo a omlouvám se, odkaz stál za nic, jelikož to bylo přes vyhledávácí mechanismus.Dej si do vyhledávače velikost 1:50 a bburago a vyjdou ti ty pravé výsledky.
Ale tohle se povedlo,ale přijde mi to jako stara forma neví o tom někdo něco
(nefunkční link odstraněn adminem)
To je moc pěkné,už se dají někde koupit?Dřív jsme bburaga sbírali,ale v posledních 5-8 letech jsme už nekoupili ani kus.kult píše:Ale tohle se povedlo,ale přijde mi to jako stara forma neví o tom někdo něco