předělávky modelů 1:43
-
Re: předělávky modelů 1:43
keramhora pokial viem tak nikto nevyrába resinové diely na zaslepenie okien na Š 1203. Jediná možnosť je si to urobiť sám, podla fotiek alebo výkresu, ako material použiješ paslt.dostičky ktoré vyrežeš podľa otvorov pre okná, ak si potrpíš na detailoch tak musíš ešte urobiť prelysy na plechu, dá sa to urobiť ako hladký plech. Všetko záleží na tebe.
Ja som tie resinové diely na zaslepenie okien kupoval od tpatelier na aukru pred cca 2 rokmi. V balení bol aj maják a nárazníky na novšiu verziu - bola to sada na úpravu na PO.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Noo,to je ta sada.Měli to na svetě-aut.cz i na aukru a já pořád váhal,až už se to nedá asi sehnatEasyDaviD píše:Ja som tie resinové diely na zaslepenie okien kupoval od tpatelier na aukru pred cca 2 rokmi. V balení bol aj maják a nárazníky na novšiu verziu - bola to sada na úpravu na PO.

Neposlal by jsi mi prosím tě mail na toho prodejce z aukra,já bych mu zkusil napsat.Děkuji.
-
adresa: tp.atelier@seznam.cz, ak by tú sadu ešte vyrábal tak napíš.
To Bart: Vypadá to fakt dost dobře. Jak se k tomu lze dostat ?? Myslím v Air Design? Díky za odpo Lada
Air Design postoval onpo né já...
Jukni na jejich web, ale dnes byl v přestavbě:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Dělali toho hodně různé úpravy WRC modelů a podbně...
Jukni na jejich web, ale dnes byl v přestavbě:
Dělali toho hodně různé úpravy WRC modelů a podbně...
Sbírka modelů Citroën
Bohužel, jak to se samolepkami vypadá teď nevím, vždycky když jsem něco chtěl tak jsem si dojel přímo k nim a naposledy jsem tam byl tak před 5-ti lety.Lada v8 píše:To Bart: Vypadá to fakt dost dobře. Jak se k tomu lze dostat ?? Myslím v Air Design? Díky za odpo Lada
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Chtěl jsem poslat do fora nějaké fotky mých předělávek škodovek od Abrexu ,ale bohužel nevím jakým způsobem tak učinit. Prosím poradí mi někdo?BaRT píše:tak je pak postněte (640x480 nebo 800x600 max)
V PC si fotku zmenšíš na 640 x 480
Pak ji někam na internetu nahraješ do alb fotek, třeba sem: http://www.imageshack.us/
Odkaz na fotku z alba fotek si zkopíruješ a nad postem ve foru stiskneš tlačítko Img a mezi hranaté závorky ten odkaz vložíš...
Pak po odeslání postu bude vidět fotka.
(Pokud ti některý krok není jasný napiš dovysvětlím)
Pak ji někam na internetu nahraješ do alb fotek, třeba sem: http://www.imageshack.us/
Odkaz na fotku z alba fotek si zkopíruješ a nad postem ve foru stiskneš tlačítko Img a mezi hranaté závorky ten odkaz vložíš...
Pak po odeslání postu bude vidět fotka.
(Pokud ti některý krok není jasný napiš dovysvětlím)
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj přesně jak píše Bart,ale mužeš tu fotku mít i 800x600.Je to lepší když je větší.A když budeš se chtít pochválit u modelu i s detailema,tak je nejlepší toto(zkopírovat Forum Thumbnail):
viz obrázek náhled(moje rozlišení 2048x1536,ale samozřejmě čím větší tím lepší
)