Co chystáte? (aneb co je na cestě) 1/43
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Leon se mě vždy líbil. Kámoš měl Toledo s tímto stejným předkem a byl to myslím pětiválec 2,3 (nevím jistě, nedělám do Seatů) a ten zvuk byl úžasnej, měl sportovní výfuk takže když tomu šlápnul krásně to řvalo. 

Přestože jsem se definitivně zaměřil na 1/18, jsou holt modely, které v osmnáctině prostě nejsou...jako třeba tahle dailyna, jsem na ní celkem zvědavej, na fotkách nevypadá nic moc, ale třeba překvapí

ještě ji čekají menší úpravy - RZ a chlaďák na střechu..a určitě i dobarvení té celočervené masky.

ještě ji čekají menší úpravy - RZ a chlaďák na střechu..a určitě i dobarvení té celočervené masky.
je v měřítku 1/24 což je na dodávky dostačující mam tak Jumpera:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Sbírka modelů Citroën
No jo..ale to je nějaký všelijaký facelift předchozí generace. Já jsem rád, že jsem našel přesně tuhle...úplně stejnou máme v práci (ten model mám totiž jako dárek pro kamaráda).
jak tak na to koukám...nevím jestli iveco nedělalo nějaký mezityp, ale jestli ne tak na tom modelu smíchali dvě auta dohromady...všechno na tom autě totiž vychází z daily S2000...ale ta měla řadičku vedle sedačky.
Model dorazil, vypadá fakt dobře, v rámci možností propracovaný interiér, všechna označení na karoserii...jenom kazil dojem "plácanec" vteřinového lepidla na boku od profesionálního lepení zadní lampy...bohužel už jsem s tím nemohl nic dělat, model jsem předával dneska a jinou v červené stejně už nemají na skladě, tak jsem ho aspoň trošku odsranil co to šlo ať to trochu vypadá, dojem z modelu sice tak jako tak kazí, ale přesto se mi líbí.
Dá se koupit odstraňovač vteřinového lepidla, myslím že se mu říká debondér. Pokud nebude poleptaná barva tak lepidlo s ním odstraníš.
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Jo odtranovač vteřináku sem si koupil, jelikož sem omylem urazil držák na mobil v autě a předchozí majitel ho inteligentne přilepil vteřinákem, snažil sem se to odstranit z palubky právě tím debondérem, stojí asi 80 korun v lepší drogece, jmenuje se to keys nebo nějak tak, ale at sem dělal co sem dělal, neodstranil sem ani milimetr lepidla takže už vážně nevím..
Nemám s ním osobní zkušenost, jen z časopisu a z modelfora - tam to popisují jako běžně používaný přípravekmiroussm píše:Jo odtranovač vteřináku sem si koupil, jelikož sem omylem urazil držák na mobil v autě a předchozí majitel ...

Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
-
miroussm- odstraňovač sekunďáku je hlavne na malé plochy, na rozlepenie držiaka na mobil budeš musieť použiť odstraňovač viackrát. Napíš SZ ak potrebuješ poradiť.