Kvalita modelů jednotlivých značek

marklukes

Re: Kvalita modelů jednotlivých značek

Příspěvek od marklukes »

Klauby píše:...Schuco,HPI,Minichamps,Trofeu,Ixo,Bizarre,Norev,Skid,Vitesse,Solido,Altaya,Abrex....)
Dnešní novinky Fox Toys a zájem o sportovní auta Le Mans z přelomu 60. a 70. let 1:43 mě inspirují k dotazu: Kam byste ve výše uvedené řadě zařadili M4, Best, Art, Rio, Brumm a Bang?

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Máte někdo zkušenost s výrobcem Brumm? Zajímalo by mě, jestli jsou modely updatované lépe zpracované než původní (uvažuji o updatovaném modelu Bugatti T59). A druhá otázka - jsou modely ze série Promo lépe zpracované než "normální", nebo mají jen lepší obal a vyšší cenu?

FKS

Příspěvek od FKS »

Měl bych podobnou otázku - nevíte někdo jaký je model Bugatti 57SC Atlantic (1/43) od výrobce Brumm (třeba ve srovnání s IXO Museum)? Mělo by se jednat o modely vyráběné v Itálii a o vylepšenou reedici tohoto modelu.

elixir

Příspěvek od elixir »

Padol mi do oka Lexus RX 350 (2007) od J-Collection. Ake mate s tymto vyrobcom skusenosti, robia kvalitne modely alebo to radsej nemam ani kupovat. :lol:

Klauby

Příspěvek od Klauby »

Marklukes,FKS,pánové s tím Brummem je to takové zajímavé. Držel jsem v ruce spoustu jejich modelů,které byly naprosto tragické,nicméně mají i modely / např. Ferrari F1 70-léta / které jsou udělané nádherně a navíc co je asi nejvíc důležité,nikdo jiný je nedělá. Osobně si myslím,že IXO je trošinku lepší,ale rozhodně bych se toho Brummu nebál. ;)

kult

Příspěvek od kult »

Octavia Kaden,"metro",Abrex
(nefunkční link odstraněn adminem)

kult

Příspěvek od kult »

Norev-Mondo (nový znak fiatu mondo)

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

mozem jednu otazku? tyka sa kvality vyrobcu norev v 1:43 - padol mi do oka model:

ale zas maju aj podobny od autoartu v akcii - no od autoartu par modelov mam
http://www.smallcars.cz/lamborghini/1-4 ... elago.html
v tej mierke a vacsinou su celkom fajn ale kedze som nemal v ruke este nikdy model od norevu (na obrazku vyzera fajn) tak neviem posudit. A nechcem ist naslepo do kupy ked viem ze tu kopa ludi kupuje aj od norevu. Su tu sice ohlasy aj na norev ale to je 2 roky stare a jedna sa o rally vozy. Tiez ma potom zaujma ako je to s kvalitou napriklad sportiakov od Shuco, ale to len na okraj.

Scout

Příspěvek od Scout »

Zdravím, začínám se sbírkou modelů klasických osobních vozů do 80.let v tomto pro mě ideálním měřítku.
Modely, které se mi ještě líbí zpracováním na tom nižším stupínku jsou od Abrexu a Altaye.
Z "Kultovek" už si musí člověk hodně vybírat,většinou mě zklamaly. Ixo je už vysoká kvalita. Velice dobrou kvalitu má i teď série DDR nákladních vozů od Atlasu. Minichamps už asi patří mezi to nejlepší ale od nich jsem ještě v ruce model neměl.
Na Aukru,Ebay apod. se ale setkávám s dalšími výrobci, tak by mě zajímal názor vás zkušenějších třeba na:
Norev, Starline models, Faller (prý už se nevyrábí).
Tu sérii Opelů vyrábí Ixo Altaya? Na různých "aukrech" se prodávají na tohoto výrobce za o dost vyšší ceny než jeho ostatní modely.
Díky za postřehy a ať se daří.

Scout

Příspěvek od Scout »

Chtěl jsem se zeptat zkušenějších na výrobce MCW.
Vyrábí zdá se i modely co vyráběla IXO Altaya tak jsem se chtěl zeptat na porovnání.
Díky.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“