NEOmodels Škoda 110R
Re: NEOmodels Škoda 110R
Když se tak dívám na fotky erka od NEA, tak model teda není úplně bez chyb, zvlášť ta horní hrana předního skla je nějaká zfušovaná a na zadní kapotě a zadním čele jsou nezačištěné otřepy nebo kapky barvy. Nechci být hnidopich, ale na "high quality" resin modelu by tohle být nemělo. Možná je to ale nějaká předsériovka a série bude OK. Já se na erko těším, ale prohlídnu si ho v reálu až bude v obchodě a pak teprv koupím.
Světla se tady už probíraly, na fotce se mi nelíbí, možná v reálu budou vypadat líp a jestli mají chromové rámečky, tak je to plus. Když se srovná první fotka výrobce (úplně dole) a současná fotka ze stránek NEA, tak je vidět řadu změn - stěrače jsou teď stříbrný, místo SPZ je nápis Škoda 110R a jsou změny i na kolech - je tam znak Škoda a jsou nabarvený otvory v poklicích, celkově to vypadá líp, bohužel bílý pruhy na gumách zůstaly, tady doufám, že gumy půjdou otočit...
(nefunkční link odstraněn adminem)
Světla se tady už probíraly, na fotce se mi nelíbí, možná v reálu budou vypadat líp a jestli mají chromové rámečky, tak je to plus. Když se srovná první fotka výrobce (úplně dole) a současná fotka ze stránek NEA, tak je vidět řadu změn - stěrače jsou teď stříbrný, místo SPZ je nápis Škoda 110R a jsou změny i na kolech - je tam znak Škoda a jsou nabarvený otvory v poklicích, celkově to vypadá líp, bohužel bílý pruhy na gumách zůstaly, tady doufám, že gumy půjdou otočit...
(nefunkční link odstraněn adminem)
Je pár věcí jako je přední okno,přední a zadní světla a kola,které mi budou zajímat,až uvidím model naživo.Ještě se zaptám,kolik má model stát?
asi si čekal jiné číslo, ale bohužel NEOmodels je jeden z dražších výrobců....
Sbírka modelů Citroën
Ne ne,myslel jsem si to a navíc dříve byla tahle cena +- uváděna,tak mi zajímalo jestli se to nezměnilo.
No některé 1/18 teď šli nahoru, ale snad se to 1/43 nedotkne....
Sbírka modelů Citroën
Tak ceny šly nahoru kvůli clu,ale to už na jaře.Navíc někteří prodejci šroubují úplně neskutečne ceny.Jako třeba teď jsem koukal na SmallCars...
Budem zvedavý na tu rozoberané detaily, ale medzi ostatnými škodovkami vo vitríne bude určite vypadať moc pekne, aj s prípadnými chybičkami. Veď aj abrexácka 100-ka má chýb dosť a až tak velmi to nevadí.