A napsali ti alespoň proč?dopsler píše:Dneska došla zasilka ale bez nivy
Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Jestli nezačala až moc plesnivět...
No ale já si dal (jako už tradičně ) se zatáhnutím předchozí zásilky načas, prachy jsem jim tam poslal až dneska ráno, takže mi to dojde asi až příští tejden, To by i mne mohla ta niva zplesnivět.
No ale já si dal (jako už tradičně ) se zatáhnutím předchozí zásilky načas, prachy jsem jim tam poslal až dneska ráno, takže mi to dojde asi až příští tejden, To by i mne mohla ta niva zplesnivět.
Nejsou musí dovyrobit
Ta distribuce je asi dost nevyrovnaná, včera jsem docela cestoval a byl jsem v 5-ti trafikách v Jablonci, Tanvaldě a Železném Brodě a ve všech Nivu měli
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Ano, Auta východního bloku je nejlepší knížka jakou doma mám . Ty taxiky warszawa tu byly ale spíš jako sedany..zaz jsem viděl jen jednou a to jako reklamu na kraji prahy je to asi týden...Polonezy se sem dovážely jako FSO truck..jeden měl táta na firmě..dokud se nerozlomil vejpůl ..
Tu knížku o policejních autech si chci taky pořídit, prý je suprová..
Zajímalo by mě, jak maj rozvrženou distribuci..nechápu že někde toho je moc a někde nic! Já si objednal předplatný před týdnem od čísla 6 tak jsem zvědavej kdy to příjdu..Nivu sice už mám ale druhá se neztratí..
Tu knížku o policejních autech si chci taky pořídit, prý je suprová..
Zajímalo by mě, jak maj rozvrženou distribuci..nechápu že někde toho je moc a někde nic! Já si objednal předplatný před týdnem od čísla 6 tak jsem zvědavej kdy to příjdu..Nivu sice už mám ale druhá se neztratí..
Ve Středu Mi Přišla Lada I ZAZ !
-
V Rusku vychádza nová séria Super autá, odkaz na stránku: http://www.supercars.deagostini.ru/
Kto je výrobca tých modelov?
Podle webové adresy Deagostino.
Máte už někdo Trabíka?