Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
No to máš pravdu,ale jisty odlišnosti tam jsou.Bohužel od agostini ji nemám,ale podle fotek,když pominu přední světla tak na mě působí realističtěji od agostini.Líbí se mi na ní ty pruhy na boku,s nimi jich,aspoň tady jezdilo víc.Nevím nedokážu to popsat od abrexu na mě působi dost uměle.A mrzí mě že ji už pro moje porovnaní ji neposlali od agostini.Jestli ta 1000vka přijde v ty barvě co ji maj na svejch stránkách od abrexu,tak přesně tu mám.Ale ja s ní něco udelám.Ale abych se vrátil ke kultovkám.Ta Niva je snad to nejlepší z nich.A nejhuř zatím ta Volga a 603,ale u ty musím odpustit cenu 69 a musí se nechat,že to je jenom kvůli těm zadním světlům.
-
Zadné svetlá na kultovkách sa nepáčia aj mne, tak som sa pokúsil o úpravu na T 603, tak prikladám fotku úpravy, ešte to nieje to pravé orechové.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
šikovnej kluk takhle ta 603 nebude mýt chybu,taky o tom uvažuji.Ale třeba ten zaporožec mě přijde lepší než tan polskej.Třeba tu kvalitu tady zvednou.
Naposledy upravil(a) kult dne 17 kvě 2010, 11:42, celkem upraveno 1 x.
Ještě k těm Š120, mě příjde realičtější ta od Abrexu, ta od DeAgostiny bych řekl že je spíš exportní verze, ale zase se mě víc líbí její maska, ta od abrexu mě nepříjde moc věrná..
Ta 613 vypadá až na ty světla dobře, docela by se mě líbila jako hasičská
asi se naučim si upravovat modely
Ta 613 vypadá až na ty světla dobře, docela by se mě líbila jako hasičská

Jo souhlasím s tebou.Mě překvapilo že jako dárek daji model od "konkurence".Ja ji chtel hlavně pro porovnání.
-
Buď sa to naučíč (čo bude lacnejšie), alebo ju potom kúpiš na Aukre. Určite bude plné všeliakých úprav 

Ahoj.
Chci se zeptat už jste někdo vyděl na stánku kultovku Záporožce? Právě vyšla sedmička.
Chci se zeptat už jste někdo vyděl na stánku kultovku Záporožce? Právě vyšla sedmička.

Záporožců jsou u nás plné trafiky.Zajímalo by mě zda už jste spíše viděli Nivu na stáncích? Jo na T 613 se už těším..
Co se týče těch škodovek, tak nejlepší je podle mě zpracována ta od IXO Altaya.
Jinak nechápu jak můžou skvělou tatru 603 i 613 tak sprominutím zk***it tak hnusnýma světlama, to nechápu, když ostatní modely je mají normální. To mě na kultowkách vadí - ta nevyrovnanost modelů, jednou udělají skvělou Ladu Nivu a potom udělají model se světlama jak u hračky pro malé děti.
Jinak nechápu jak můžou skvělou tatru 603 i 613 tak sprominutím zk***it tak hnusnýma světlama, to nechápu, když ostatní modely je mají normální. To mě na kultowkách vadí - ta nevyrovnanost modelů, jednou udělají skvělou Ladu Nivu a potom udělají model se světlama jak u hračky pro malé děti.
pro VeńaPV : Jo dnes jsem ji koupil ve stánku 17.5.2010
. Ale Záporožce tu neměli. Jsem z Mostu.