Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
záleží jestli je chcete mít pod " sklem", nebo jen na podložce. Já to řeším tak, že jsem si nachal nařezat dvě destičky, jednu o tloušťce 4 mm a druhou o tloušťce 1 mm, ale o centimetr užší. Tu tenčí upravím jako podložku, na tu širší to přilepím a dopředu si udělám štítek. Nakonec přišroubuju model. Pořídil jsem si před třema lety 350 destiček jednoho i druhého druhu a stálo mě to tisícovku, takže náklady na jednu jsou relativně malé. Jen to chce někde v okolí najít firmu, co řeže plasty. Takto to pak vypadá

http://modely-32.webgarden.cz/ - můj web o modelech
-
Modely dávam do krabičiek od Kadenu, na vysoké modely napr. Žuk, Uaz, som si pozháňal krabičky od modelov tankov sú vyššie.
U Foxtoye mají krabičky na modely IXO 1/43, tak o nich uvažuji. Ikdyž jedna výjde na 60 Korun.VeňaPV píše: Taktéž řeším na jaké podstavce je dát. Jak jsi to myslel těmi krabičkami od IXA?
60Kč to je docela dost..RadimV píše: U Foxtoye mají krabičky na modely IXO 1/43, tak o nich uvažuji. Ikdyž jedna výjde na 60 Korun.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tady máte krabičky 1/43.Je to sice Kaden,ale zase cena slušná 35Kč (nefunkční link odstraněn adminem)
Chlapi, nevíte zda bude k sérii i pořadač na časopisy jako je u ruské edice?
Nevíte někdo, ja objednat jenom jeden model?
Tak se nám v českých e-shopech objevily kultovní auta z ruska..doufám že vyjdou i v čr, 400 za ně dávat nechci když je můžu mít snad za 200 

Po otevření stránek (nefunkční link odstraněn adminem) , kliknutí na odkaz FAQ, najdeš pod dotazem č.10 toto:marlin píše:Nevíte někdo, ja objednat jenom jeden model?
10. Kolik stojí jednotlivá čísla?
* č. 1. - objednávka i pultový prodej jen 69 Kč
Zvýhodněná cena prvního čísla vydání platí pouze pro prodej na novinových stáncích a pro objednavatele. Pokud si u nás objednáte č. 1 samostatně, bude Vám účtována standardní cena za jedno číslo vydání - 199 Kč. Poštovné hradí vydavatel.
* č. 2. a další čísla - na objednávku jen 179 Kč (pultový prodej 199 Kč)
V případě objednávky jakéhokoli staršího čísla z této kolekce Vám bude účtována standardní cena za jedno číslo vydání - 199 Kč. Poštovné hradí vydavatel. Zvýhodněná cena 179 Kč platí pouze pro objednavatele.
* Při objednání starších čísel nebo samostatného čísla Vám bude nejprve zaslána složenka a až po jejím uhrazení Vám bude zásilka s objednanými čísly doručena.
Tebe nejspíš zajímá ta poslední část.
To chce čas a nohy v teple.miroussm píše:Tak se nám v českých e-shopech objevily kultovní auta z ruska..doufám že vyjdou i v čr, 400 za ně dávat nechci když je můžu mít snad za 200