Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Mně přišel taky včera,dneska jsem si pro to byl na poště.Mám tam 3 kousky a super plakát! 

Takže mě první tři dorazily dneska. A pošťačka to nechala ve schránce, tak jsem docela koukal 

a neměl si je objednané od čísla 2?DavidHodan píše:Tři ? Mně jenom Dva !
-
Něco mi řiká, že v tom bude pes zakopán.TomasR píše: a neměl si je objednané od čísla 2?

Tak dnes jsem si byl na poště pro Kultovky. Když je nějak srovnám, tak nejlepší je asi Lada, nejhorší Wartburg. Ale cy bych chtěl za pár korun. Jak to řešíte s krabičkama? Asi nejlepší budou od IXA, co?
Už je mám taky doma
Víc fotek mám na webu (link na web v podpisu)

Víc fotek mám na webu (link na web v podpisu)
mě zklamala lada. Musel jsem opravovat sedadlo řidiče, které bylo uvolněné a zadní světla jsou našikmo.RadimV píše:Tak dnes jsem si byl na poště pro Kultovky. Když je nějak srovnám, tak nejlepší je asi Lada, nejhorší Wartburg. Ale cy bych chtěl za pár korun. Jak to řešíte s krabičkama? Asi nejlepší budou od IXA, co?
vyrovnaj ich to som mal aj ja na oboch aj zelenej aj červenej. Tukni do toho špáradlom a ono sa to vyrovná je to uchitene len v jednom bode.
Tak lada je celkem v pohodě. U wartburgu josu nějak hodně zalité spáry, křivé sedadlo spolujezdce, křivé zrcátko. Ale jak jsem řekl, za ty prachy je to furt dobré. Jo ještě u toho warťase mám na předních sedadlech takové divné výběžky u náhlavků.marlin píše: mě zklamala lada. Musel jsem opravovat sedadlo řidiče, které bylo uvolněné a zadní světla jsou našikmo.
Stejně je ale asi všechny rozeberu a trošku poopravím.
Taktéž řeším na jaké podstavce je dát. Jak jsi to myslel těmi krabičkami od IXA?RadimV píše:Tak dnes jsem si byl na poště pro Kultovky. Když je nějak srovnám, tak nejlepší je asi Lada, nejhorší Wartburg. Ale cy bych chtěl za pár korun. Jak to řešíte s krabičkama? Asi nejlepší budou od IXA, co?