Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Už někdo máte Ladu 1500? Včera ji ještě v trafice neměli a dnes se bohužel nikam nedostanu podívat..
Dneska taky nic.. 

Zdravím. Toto je odpověď, která včera přišla mé přítelkyni na dotaz-kdy vyjde další číslo kultovek?
Dobrý den,
Velice nás těší Váš zájem o kolekci Kultovní auta a již v sobotu by mělo druhé číslo být na novinových stáncích. Důvodem zpoždění je velký zájem o tuto kolekci a vydavatel se rozhodl pro větší náklad a s tím se nám prodejní den druhého čísla mírně pozdržel. Velice se omlouváme za tento problém a pevně věřím,že i nadále zůstanete této kolekci věrná.
S pozdravem
Milan Orinič

Dobrý den,
Velice nás těší Váš zájem o kolekci Kultovní auta a již v sobotu by mělo druhé číslo být na novinových stáncích. Důvodem zpoždění je velký zájem o tuto kolekci a vydavatel se rozhodl pro větší náklad a s tím se nám prodejní den druhého čísla mírně pozdržel. Velice se omlouváme za tento problém a pevně věřím,že i nadále zůstanete této kolekci věrná.
S pozdravem
Milan Orinič
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
zajímavá odpověd,ta Tatra se určitě dobře prodávala, stála taky jen 69Kč a z mého pohledu to byl i nejvíce zajímavy model pro "nesběratele" a překupníky proto šla na odbyt.Takže po tomto číslulvlastně zkresleným udajem prodeje) moc toho vydavatele nechápu,že nechal zvýšit náklad.Leda,že by měli už hodně předobjednávek 

Tak Lada už je na světě!!!!
(nefunkční link odstraněn adminem)
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
-
onpo píše:Tak Lada už je na světě!!!!
Kód: Vybrat vše
"Kultovní auta ČSSR
LADA 1500
nové, nerozbalené, měřítko 1:43, DeAgostini
Pouze 1ks! Kupujte! Nebudou! "

Já už mám jedno vydání ze stánku doma. Tak bacha na bubáka
z aukra

-
No chlapi, zas to nie je až také bububu. Uvidíte, že tie modely naozaj nebudú. Mne sa dostala informácia o náklade iba 4000 ks namiesto plánovaných 8000 (kôli tomu malo byť to zdržanie, nakoľko sa to muselo prerozdeliť- ževraj...), čo je smiešne málo. Stačí si zobrať poľské alebo maďarské modely z prvých sérií, predávajú sa podstatne drahšie ako stáli a čo je hlavné, oni idú na odbyt! Pozrite sa na poľské Allegro, uvidíte tú dostupnosť starších modelov. S Tatrou a aj terajšou Ladou to bude to isté. Stačí trochu počkať, uvidíte 

Souhlasím, spousta lidí se přidá později a sbírku bude chtít doplňit a všichni nečtou naše forum a o kolekci nevědí

Sbírka modelů Citroën
Pánové mám dotaz. Chtěl bych si dát Kultovky na černé plastové podstavce, nevíte kde je můžu za přijatelný peníz sehnat? Děkuji!