Zdravim všechny.
Sháním model "Buldozer Stalinec T-100M s radlici, 1:43, Hachette". Prošel jsem co se dalo, ale nikde jsem na něj nenarazil. Pokud někdo víte kde by se dal sehnat dejte vědět. Dík moc. M.
Dotaz na model budozeru Stalinec T100
Re: Dotaz na model budozeru Stalinec T100
Pokiaľ je mi známo, tak sa ako model s radlicou nerobil. Iba T-130 a T-150, ale T-100 nie. Ale jeden ruský obchod kedysi predával kit radlice na prestavbu. A istý čas aj takto prestavané hotové modely. Ale už to neviem dohľadať .
Tiež by som ho s radlicou bral, ale dobu keď bol ten prestavbový kit k dispozícii som premeškal, respektíve som sa spoliehal, že SSM T-100ku spraví aj s radlicou, ale nestalo sa .
Tiež by som ho s radlicou bral, ale dobu keď bol ten prestavbový kit k dispozícii som premeškal, respektíve som sa spoliehal, že SSM T-100ku spraví aj s radlicou, ale nestalo sa .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Ale dělá...
- Přílohy
-
- buldozer-stalinec-t-100m-1-43-hachette-novy-v-puvodnim-baleni-176495718.jpeg (64.02 KiB) Zobrazeno 216 x
To je pre mňa novinka - vraj číslo 60. Je ale zaujímavé, že obrázky k tomu majú iba jedny jediné stránky + potom jedny ruské.
EDIT - a na tých stránkach je pre-order, pritom už dávno táto séria "traktorov" prebehla v eshopoch ako výpredaje, takže možno plánovaný bol, ale vyšiel nakoniec?
EDIT - a na tých stránkach je pre-order, pritom už dávno táto séria "traktorov" prebehla v eshopoch ako výpredaje, takže možno plánovaný bol, ale vyšiel nakoniec?
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Určite nevyšiel.
Mal ho vyrábať aj PCL, dokonca bol ako predobjednávka v jednom E-shope, ale bol zrušený.
Ja som preto kúpil resinový model.
Mal ho vyrábať aj PCL, dokonca bol ako predobjednávka v jednom E-shope, ale bol zrušený.
Ja som preto kúpil resinový model.