Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Takže ten řidič Pepo, je praotec Banksyho - nevedel maľovať, tak lepil, nemal steny, tak použil autobus, nemal nápad, tak išiel poň do Pešti. Ale už sa o ňom píše a aj jeho dielo je zobrazované v médiách.
Ten je naprosto úžasný!
Předělávka městské Karosy od MODIMIO na LC735.
Nový prírastok:
Škoda 706 RTO CAR - Vector - kovový
Škoda 706 RTO CAR - Vector - kovový
-
Přeji dobrý den všem.
Chci jen tímto oznámit, že na tomto foru končím a nebudu sem již dávat své modely.
Já opravdu nemám zapotřebí, ani čas, tady řešit s nějakým blbým Slovákem to, že si zde zřídil vlastní forum, neboť sem denně rve své příspěvky Pure China a ostatné exoty 1/43 a ostatní tak během malé chvilky odsunuje z aktualniho téma pryč. To že sem někdo dá nový příspěvek o kterém je diskuze je zcela normální, na tom je diskuzní forum založené, ale ne stále ta samá osoba se stále tím samým tématem. Potom si ještě chudák ztěžuje, že je tu mrtvo a nikdo tu nediskutuje a strašně se diví, že tu lidi píší že odcházejí jinam. Mě pak arogantně odkazuje ať jdu na svůj - jeho slovy "milovaný Facebook".
Přeji tedy tomuto Slovenskému "bratrovy" ze srdce, ať si to tu užije a tomuto foru co nejdelší trvání s jeho kvalitními příspěvky.
Všem ostatním moc děkuji za přízeň a přeji do dnů dalších vše dobré.
S pozdravem
Iva Rajm
Chci jen tímto oznámit, že na tomto foru končím a nebudu sem již dávat své modely.
Já opravdu nemám zapotřebí, ani čas, tady řešit s nějakým blbým Slovákem to, že si zde zřídil vlastní forum, neboť sem denně rve své příspěvky Pure China a ostatné exoty 1/43 a ostatní tak během malé chvilky odsunuje z aktualniho téma pryč. To že sem někdo dá nový příspěvek o kterém je diskuze je zcela normální, na tom je diskuzní forum založené, ale ne stále ta samá osoba se stále tím samým tématem. Potom si ještě chudák ztěžuje, že je tu mrtvo a nikdo tu nediskutuje a strašně se diví, že tu lidi píší že odcházejí jinam. Mě pak arogantně odkazuje ať jdu na svůj - jeho slovy "milovaný Facebook".
Přeji tedy tomuto Slovenskému "bratrovy" ze srdce, ať si to tu užije a tomuto foru co nejdelší trvání s jeho kvalitními příspěvky.
Všem ostatním moc děkuji za přízeň a přeji do dnů dalších vše dobré.
S pozdravem
Iva Rajm
Pozrite, navrhujem prímerie a zmier. Vy máte svoju oblasť, ktorej fandíte a máte ju rada (= ako znie nápis tejto témy) a ja svoje obľúbené témy. Či aktívne fungujete alebo nie, a aj ja, či aktívne fungujem alebo nie, zdá sa, toto fórum nijak veľmi nerozhýbe. Proti tomu "blbému Slovákovi" sa ohradzujem, ja som Vám nikdy takto nenadával a ani netykal. Je iba v prospech tohto fóra, aby sme v ňom obaja aktívne a "v poklidu" fungovali na svojich témach. V prípade, že vymažete svoje nie veľmi príjemné príspevky voči mne, obratom a reciprocitne to urobím aj ja. Hovorí sa, že múdrejší ustúpi, tak ustúpme si navzájom a buďme obaja tí múdrejší. Podávam Vám svoju ruku, väčšinu (až na tento príspevok) na Vašu adresu som už vymazal, verím, že budete rovnako ústretová. Stanley
Zdravím a souhlasím, to je konečně rozumná řeč.
Obě zmíněná témata zde mají svůj smysl a přináší obohacení a proto mě mrzí, že se paní Iva takto rozhodla a své poslední příspěvky s fotkami smazala.
Oceňuji i Stanleyho a jeho šíři záběru a tak mi rozhodně nevadí množství jeho příspěvků.
Každý by měl mít možnost sem vkládat, pokud má co nabídnout.
A náhodného návštěvníka bych určitě nepodceňoval. Je tady tolik témat, že si může vybrat snad každý a navíc má možnost i sám přispět.
Proto jakékoliv "soutěžení" čí téma je zrovna nebo déle aktuální se mi zdá jako naprosto malicherné.
Stejně tak si myslím, že by tu rozhodně nemělo být místo pro urážky.
Ve světě je tolik negativních věcí, tak proč je přinášet ještě sem
Obě zmíněná témata zde mají svůj smysl a přináší obohacení a proto mě mrzí, že se paní Iva takto rozhodla a své poslední příspěvky s fotkami smazala.
Oceňuji i Stanleyho a jeho šíři záběru a tak mi rozhodně nevadí množství jeho příspěvků.
Každý by měl mít možnost sem vkládat, pokud má co nabídnout.
A náhodného návštěvníka bych určitě nepodceňoval. Je tady tolik témat, že si může vybrat snad každý a navíc má možnost i sám přispět.
Proto jakékoliv "soutěžení" čí téma je zrovna nebo déle aktuální se mi zdá jako naprosto malicherné.
Stejně tak si myslím, že by tu rozhodně nemělo být místo pro urážky.
Ve světě je tolik negativních věcí, tak proč je přinášet ještě sem
Zdravím ,to;deesse23 plně se pod váš příspěvek podpisuji Dodo56 .