Spark
Re: Spark
Inak zaujímavé, že napriek 2 až trojnásobným cenám rezin modelov výrobcov je habadej a asi im to po ekonomickej stránke vychádza ... Spark, Neo, Bizzare, Auto Cult, BBR, Goldvarg, Provence Moulage, Ignition model a iní... Ale zasa majú mnohé krásne modely, ktoré iní nevyrábajú, asi hrajú na túto kartu. Aj model z produkcie NEO na obrázku, neodolal som, len ... prasknutý podvozok v oblasti zadného upevnenia na podstavec a odlepujúce sa "staniolové" lišty na boku ... 

- Přílohy
-
- Dodge Polara 1.jpg (180.42 KiB) Zobrazeno 281 x
-
- Dodge Polara 2.jpg (131.68 KiB) Zobrazeno 281 x
A ešte dám foto cez nerozbalenú krabičku modelu placky Mira Konôpku z 24H LM 2022 - 5.m vo svojej triede.
Zúčastnil sa 6tich 24LM, posledné štyri so svojím tímom ARC Bratislava a Spark vyrobil všetky tieto štyri modely. Plus jeden z nich aj v osemnástine.
Taktiež model z LM2010 - modré Porsche 911 Felbermeyr a žltý ARC Huracan ale zo SPA.
Myslím, že model jeho Porsche z LM2006 robil Minichamps, no v zbierke mám iba tie predtým uvedené od Sparku.
Zúčastnil sa 6tich 24LM, posledné štyri so svojím tímom ARC Bratislava a Spark vyrobil všetky tieto štyri modely. Plus jeden z nich aj v osemnástine.
Taktiež model z LM2010 - modré Porsche 911 Felbermeyr a žltý ARC Huracan ale zo SPA.
Myslím, že model jeho Porsche z LM2006 robil Minichamps, no v zbierke mám iba tie predtým uvedené od Sparku.
Autocult
Zetka nie je podľa mňa moc vydarená, takto v pohľade je ok-super, no šírka blatníkov? Uvidím čo s ním ďalej.
Jaray Audi je pekný kúsok, pasuje k červenému FRM s tvarom tiež od Jaraya. Časový rozdiel je 12 rokov.
Zetka nie je podľa mňa moc vydarená, takto v pohľade je ok-super, no šírka blatníkov? Uvidím čo s ním ďalej.
Jaray Audi je pekný kúsok, pasuje k červenému FRM s tvarom tiež od Jaraya. Časový rozdiel je 12 rokov.
Zbrojovku som nakoniec nevzal, tých chýb je tam viac, žiaľ
. Ale nemusím mať všetko, hlavne ak by mi to potom nerobilo radosť
.

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek