Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
-
Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
No model je v podstatě hotov, chybí pouze ta loukoťová kola zadní hnací nápravy.
Provizorní foto : Iva
Provizorní foto : Iva
Nebylo by Ivo lepší, když už, vyměnit i ty přední kola, ať to jde úplně k sobě?
-
To samozřejmě logiku má, protože omnibus má osmi loukoťová kola, kdežto kola ve stavebnici Fordu T jsou dvanácti loukoťová. Další otázka je, jak budou kola sedět velikostně. Ale tajně doufám, že to bude opticky přijatelné.
Iva
Iva
Dnes přišly ŠD 11, jsou ještě lepší jak na foto i ty stěrače jsou jemnější jak na fotce. Vnitřek má i police na příruční zavazadla a vnitřní zrcátka. Velmi povedený model.
To je super zpráva! To bude mít Iva radost 

-
Iva má radost, Iva má dokonce velkou radost, protože ji dnes model dorazil domů !!!
http://iva-rajm.netstranky.cz/
Iva Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Zdravím kolegové ,také došel model . Co dodat ,model v perfektní kvalitě ,výborně zabalen s technickým popisem a dárkem navíc a za rozumnou cenu. Jak jsem psal výrobci a dodavateli ,Mnohé renomované firmy by si mněli vzít příklad !!! .
Tak to je super. Je fakt paradni 

-
No nevím jak kdo, ale já osobně skládám těm dvěma chlápkům z MK Model, kteří to dotáhli od prvních náčrtků až po hotový, v Číně vyrobený model který už se prodává hlubokou, ale hodně hlubokou poklonu. Takto zabalený model jsem snad ještě neviděla. Originál krabice s logem firmy, uvnitř další obal s logem firmy kterým je ve skutečnosti nákupní taška. Co mě hodně dostalo bylo to, že model upevněný klasicky ke dnu plastového boxu je ještě chráněn dvěma plastovými bočními blistry se zamačkávacími spoji. Přidaná šestnáctistránková brožura s fotografiemi autobusu, popisem jeho historie, konstrukce, motoru, výrobních verzí a technických specifikací Karosy ŠD 11 (typ 2040) je bez debaty třešničkou na dortu a něco podobného je k vidění u hodně málo modelů, hlavně ale u modelů o mnohem a mnohem dražších než je tento. Prostě jednička z hvězdičkou pánové, klobouček dolů !!!!
Iva.
Iva.
Vypadá to všechno moc pěkně a ta knížečka je fakt SUPER !
Mám radost, že máte všichni radost.
Mám radost, že máte všichni radost.