Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Mi to nevadí, že by to neodpovídalo realitě, to určitě odpovídá. Ale tak nějak bych raději měl model z nějakého našeho města. Když už to dělali a trolejbusy jsou naše výroba, tak to udělat mohli. Myslím, že maďarský sběratel by si také raději koupil Ikarus z maďarského města než z českého.
Díky, ted to chapu 

Presne tak. 9Tr ostane tak ako je, lebo o žiadnej béžovo-hnedej u nás neviem, zato 14Tr si prerobím (ak to naozaj pôjde dolu jednoducho).
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Ano, tu 14tr si chci taky předělat (tu výmarskou) ale problém jsou červené dveře. Ty počítám odbarvit nepůjdou a u nás byly dveře asi vždy krémové že?
Áno, v tejto farebnej kombinácii boli béžové. Tie sa asi budú musieť prestriekať, časom 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Takto vyzerali po dodaní do Košíc v roku 2001:
V roku 2003 boli prestriekané na modro - žlté (košické farby)Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
No jo, ale tohle na foto je už 14TrM - úplně jiné čela atd. Mě by spíš lákalo předělat ten model na kloubovou 15Tr, ale netroufám si na to... Možná kdyby ten model byl někde ve slevě tak za 1000, tak dvě 14ky kuchnu 

Zdravím Vás mám na Vás všetkých prosbu
Chcel by som sa opýtať, či neviete kto je výrobcom autobusov Karosa pre Foxtoys, ktorý modelár a či nemá niekto kontakt na neho. Kúpil som si model Karosa ŠD11 1980 a chýba mu jedno predné svetlo. Napísal som už aj na Foxtoys ale neodpovedali, nerád by som posielal model so Slovenska do Prahy kvôli tvrdej reklamácií, bol by som rád keby som sa k tomu svetlu nejako dopracoval. Celkovo je model krásny, bez chýb až na to svetlo.
Chcel by som sa opýtať, či neviete kto je výrobcom autobusov Karosa pre Foxtoys, ktorý modelár a či nemá niekto kontakt na neho. Kúpil som si model Karosa ŠD11 1980 a chýba mu jedno predné svetlo. Napísal som už aj na Foxtoys ale neodpovedali, nerád by som posielal model so Slovenska do Prahy kvôli tvrdej reklamácií, bol by som rád keby som sa k tomu svetlu nejako dopracoval. Celkovo je model krásny, bez chýb až na to svetlo.
Jak píše Iva - Pokračovatelka v několika předešlých příspěvcích, je to pan Plodík. Ale kontakt nemám, ten má určitě ona.
Ahoj Dali
Vďaka za pomoc, skontaktoval som sa aj s foxtoysom aj s pánom Plodíkom a už je to hádam na dobrej ceste. Veľmi Ti ďakujem.
Vďaka za pomoc, skontaktoval som sa aj s foxtoysom aj s pánom Plodíkom a už je to hádam na dobrej ceste. Veľmi Ti ďakujem.