Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Libore obávám se, že by ve skupině byly ti samí, co mi navštěvují pravidelně stránky. Navíc bych musel nějak třídit žádosti těch, kteří jen spamují a flamují a většinou používají několik různých profilů, takže práce navíc Ti, kdo mě znají ví, co a jak dělám a kde moje práce i nabídku najdou.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
založil jsem na FB: Sběratelé modelů aut 1/18
fotky tam chodí, celkově se tam o modelech moc nediskutuje.
Vynechám-li že někdo něco chce prodat (ideálně za 2x tolik co v obchodě) a někdo chce vše kupovat (ideálně za par stovek)
moc se tam člověk nedozví....
fotky tam chodí, celkově se tam o modelech moc nediskutuje.
Vynechám-li že někdo něco chce prodat (ideálně za 2x tolik co v obchodě) a někdo chce vše kupovat (ideálně za par stovek)
moc se tam člověk nedozví....
Sbírka modelů Citroën
Tak jsem si koupil dvě vejdy od Abrexu.Hasičskou skříňovku a vojenskou sklápěčku.
Za prvé: bílý pruh na skříni má rozpité okraje a prosvítá červená barva.Je prostě takový "růžovoučký".
Za druhé: Voj.sklápěčka nesklápý, ani nejde otevřít zadní čelo.Nějak mi chybí zástěrky před první zadní nápravou.Vrchol toho všeho je,že vojenská verze má civilní SPZtku.Co vy na to? Abrex je prostě Abrex.
Za prvé: bílý pruh na skříni má rozpité okraje a prosvítá červená barva.Je prostě takový "růžovoučký".
Za druhé: Voj.sklápěčka nesklápý, ani nejde otevřít zadní čelo.Nějak mi chybí zástěrky před první zadní nápravou.Vrchol toho všeho je,že vojenská verze má civilní SPZtku.Co vy na to? Abrex je prostě Abrex.
Dnes mi byl doručen poslední chybějící kousek do mojí sbírky modelů Škodovek, a to model Škoda Forman z limit. série. Pro případné zájemce je možnost zakoupit či objednat u fy Pecka Modelář Praha. www.peckamodel.cz .Cena s DPH na prodejně 1.359,- a E-shopu 1.-291,-
-
To je neuvěřitelný, co se dalo před dekádou koupit. Kdo to tam bral pro hrstech a uložil to do špajzu, tak dobře zainvestoval.Fricoolinek píše: ↑11 kvě 2009, 18:05V POMPO hračkách jsou teď vybraný modely od Abrexu jen za 139 Kč.
V Pompo hračkách v NC Eden měli:
Škoda Octavia II (2004) vč, Combi a Scout + i některý potištěný verze (Klokočka, Česká televize?, TAXI)
Škoda Octavia Combi Tour (vč. nějakých potištěnců)
Škoda Fabia Combi I (tam by ti potištěnci mohly bejt všechny k dispozici)
Škoda Superb I (vč. TAXI)
Škoda Yetti
Škoda Roomster
Škoda Fabia II vč. Combi
Měli tam toho dost, takže i třeba hledání konkrétní barvy by mohlo bejt úspěsný.
O 10 let mladší Fricoolinku - proč sis toho nekoupil víc než jen toho Scouta.
Aspoň, že se stejně jako před 10 lety hraje o 200 metrů vedle lídr ligové tabulky.
-
https://aukro.cz/abrex-octavia-combi-tour-6944774169
Běžná civilní Octavia Combi I Tour za 650 a ještě dva dny do konce aukce? WTF....
Běžná civilní Octavia Combi I Tour za 650 a ještě dva dny do konce aukce? WTF....
Abrex má v nabídce Škodu 1201 sedan šedé barvy za 795,-
-
Abrex vyzval pražské byty k soutěži o nerychlejší vzestup cen.
Asi si po ránu sedím na vedení, ale vůbec to nechapu
-
Prostě ty modely začínají být drahé jak prase. Do těch 499 Kč by se měly vejít i ty historické auta.