IXO Museum

Odpovědět
trapper

Re: IXO Museum

Příspěvek od trapper »

Na webu Ixo katalog 2018.
Tak uvidíme :mrgreen:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Jo jo, taky mě to ráno překvapilo. Rozšiřujou záběr - osmnáctiny, figurky, samej kamion, náklaďák, tahač, karavan, hasiči .... No, asi to trh a sběratelé žádají :-( . Píšou na obálce katalogu, že je to part1, ale to v minulých letech psali taky a žádný part2 už nebyl. Jinak žádný IST (skončili?) ani traktor (že by skončili ze sérií, s kterou vyjeli minulý rok?).

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je naštěstí stejný jako ten tisteny z veletrhu, který mám už doma. Z praktického hlediska je lepší, protože jdou jednotlivé pozice zvetsit. Když nám ty správné modely vyrobí, tak mi ty záplavy nakladaku a autobusů nevadi :)

Mikesh

Příspěvek od Mikesh »

Ony totiž ty náklaďáky, autobusy a youngtimery ty firmy živí a trh si je žádá. Nehledě na to, že tyhle modely jsou navíc i v časopisových sériích ve Francii, Španělsku atd - to je přesně případ těch autobusů i náklaďáků. Modely předválečných aut už většinou nikoho kromě starších sběratelů nezajímají. Nikdo na ně nepamatuje a stává se to postupně trochu okrajovou záležitostí.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Co na trhu téměř není, tak si těžko někdo může koupit. Modely IXO Museum jsou prakticky vyprodané a na novinky čekám už přes rok a určitě nejsem sam ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Není pro Evropu náhodou nový distributora IXO? Speidel Replicars ještě žije v loňském roce. Alespoň tak soudím podle "letaku". Poslední byl 04/2017 a máme už brezen ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak PRD592 Mercedes Simplex 60 PS Reiselimusine 1903 Blue je doma. Velká krása :-)

trapper

Příspěvek od trapper »

Velké Gratulace,chlapi,máte někdo aktuální zkušenost s ixo -online store/ dodací doba etc/.?

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Ke gratulaci se přidávám. Je to úžasná zpráva! S ixo- online store bohužel zkušenost nemám. Pro mě tam nějak nebylo co objednat. Snad se to tím Simplexem prostouchne :D

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Zase uplynul měsíc a z edice Museum pořád nic :roll:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“