Abrex - nové modely

Odpovědět
Ondra

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Ondra »

To už trochu přehání, si asi řekli že pionýra měl každý tak tomu dají cenu navíc.No nevím jak dlouho jim to budou lidi tolerovat.

K.Arno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K.Arno »

Jaká by ta cena podle vás měla být?
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Max do 400 jako za kývačku co byla před pár měsíci uvedena na trh.

pp1

Příspěvek od pp1 »

I v Abrexu si musí započítat do cen EET.Mě ta cena přijde rozumná.

K.Arno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K.Arno »

Pokud vím, ta byla v reedici, tudíž dávno zaplacená forma. Toto je zcela nový model. Bohužel ceny všech modelů jdou nahoru a u modelu v tomto měřítku se mi zdá model ještě dost levný. Já taky před pár lety kupoval modely za 300,-- a dnes stojí i přes 1000,--. Sběratelství není levný koníček a vlastně nikdy nebyl. Jen se na trhu objevily levné modely v časopisových edicích, které sice nejsou kvalitní, ale některým vyhovují. Zcela však zvrátily pohled na to, kolik by měl model stát.
www.karno-rallymodely.cz

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

1/18 mně nebere přesto je dle mého cena přehnaná. Abrex před časem uvedl nový cenník který ted nesedí. V podstatě ale může stát jeden model 100kč a druhý 500kč, vše je na rozhodnutí Abrexu.
EET bych do toho moc netahal. Mají stránky i e-shop takže si internet nemuseli pořizovat. Účetní program to zas tak neprodraží a faktura byla i do zavedení EET. Cena je čistě rozhodnutí Abrexu nesvadějme to na EET, zatmění slunce atd.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

A vysvětlete mi když jsou tedy zaplacené formy, tak proč reedice superbu z 30. let stojí 2599 což je nárůst přes 500 kč.Já bych spíš řekl že EET to tak nebude, jako spíš financovaní toho jejich zámečku když jsem u konspirací.

Abrex už dlouhodobě zkouší co zákazníci jsou ochotni zaplatit, RC autami začínaje. pokračuje 110 R v 1:18 a Formanem konče.

Pokuď abrex bude mít bezchybné modely po stránce návrhu tak sestavení nemám s tím problém, jako zjevení mi v dnešním světě připadá NOREV, ten si drží ceny jakž takž už několik let a co model to chlouba sbírky.Několik automobilek to má jako dvorního dodavatele modelů, kdežto abrex byl tak šikovný a přišel o toho jediného :roll: .

vania

Příspěvek od vania »

K.Arno píše:Pokud vím, ta byla v reedici, tudíž dávno zaplacená forma. Toto je zcela nový model. Bohužel ceny všech modelů jdou ...
Karle, kolik by měl podle tebe model stát? Ty to doma lepíš na koleně, takže si to necháš zaplatit. A děláš pro konkrétní lidi, kteří si to u tebe objednají a cenu akceptují. Ostatní "světoví výrobci" si to nechají plácat od Číňanů za pár šupů a prodávají to za neskutečné ceny. Myslím si, že je dobře, když to časopisové edice drží trochu dole. Jsou i celkem slušné edice (mercedes, opel, simca,.....), které mají poměrně kvalitní modely a dají se sehnat za ceny kolem 10 euro. Chtít za model 1:43 víc jak dvojnásobek je dle mě nemravné. Ale chci-li ho, stejně to zaplatím........

K.Arno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K.Arno »

Já cenu za motorky 1/18 kolem 500,-- považuji za velice přiměřenou, stejně jako ceny kvalitních modelů 1/43 v ceně 600-800. Za kvalitní model s leptanými doplňky i kvalitním interierem dám ale klidně i dvojnásobek. To s nízkými cenami z Číny už dávno není pravda. I oni si uvědomili svoji cenu a dneska je úplně jedno, jestli je model vyrobený v Evropě, nebo v Číně. Náklady na výrobu samotnou jsou stejné. Jen v Evropě za pracovní sílu zaplatí výrobce daleko víc.
www.karno-rallymodely.cz

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

K.Arno píše:Já cenu za motorky 1/18 kolem 500,-- považuji za velice přiměřenou, stejně jako ceny kvalitních modelů 1/43 v ceně ...
V tomhle zcela souhlasím. Taky dám za model 1500 když vím že je kvalitní. Problém vidím v tom že se někdo snaží prodat kvalitu DA, Bburago za cenu BoS, Autocult, Matrix. Kvalita a cena by měla být vyvážena, pak s tím nemám problém.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“