předělávky modelů 1:43
Re: předělávky modelů 1:43
Nazdar!
Na podvalnících opravdu pracuji, nicméně, protože chodím normálně do práce a chci aby moje výrobky byly na úrovni, bude to chvíli trvat...
Dnes tu mám pro Vás něco z jiného soudku, nevím do jaké kategorie to zařadit... snad se Vám to bude líbit. Koukáte na 3D tisk 1:43
(nefunkční link odstraněn adminem)
Na podvalnících opravdu pracuji, nicméně, protože chodím normálně do práce a chci aby moje výrobky byly na úrovni, bude to chvíli trvat...
Dnes tu mám pro Vás něco z jiného soudku, nevím do jaké kategorie to zařadit... snad se Vám to bude líbit. Koukáte na 3D tisk 1:43
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Zdravím,
má někdo zkušenost s výrobou čalounění u modelů v měřítku 1:43? Rád bych, aby moje modely vypadaly trošku opravdově, zkoušel jsem zatím použít tvrdý papír ze skickáku, ale není to moc ono.... Má někdo nějaký jiný tip?
má někdo zkušenost s výrobou čalounění u modelů v měřítku 1:43? Rád bych, aby moje modely vypadaly trošku opravdově, zkoušel jsem zatím použít tvrdý papír ze skickáku, ale není to moc ono.... Má někdo nějaký jiný tip?
Tak toto jsou už definitivně poslední dva přírůstky do sbírky. Pro letošek končím..... možná
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Franto, obávám se, že čalounění to nezachrání.
Zdravim panove, chtel bych poprosit o radu (pomoc). Delal nekdo predni masku T603 silhavka?
Ja Někde ve vlákně modely TATRA bude foto.
Naposledy upravil(a) T603 dne 23 dub 2017, 15:34, celkem upraveno 1 x.
OK.Ale asi jde o to jestli se dají ta světla někde sehnat...
a proč ji pracně předělávat, když ji mají momentálně ve stáncích za 69,--Kč?
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
To asi ne, homo domo tmel. a nezapomět na vlaštovku na zadní kapotě a palubovku s trojky.