Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Tak dneska přijela modrobílá T 141,(mám už tu od Atlasu),a na cestě je T813 kolos.Ale proč to píšu.Skutečně se nedá sehnat podval za tyhle modely ? Ať dělám co chci tak není k sehnání. Pomůžete někdo ? Dík za to 

to pp1 ...Выдержай Пионер!
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Zdravím kolegové , tak jsem opět doma . Pořídil jsem zas nějaké modely , sice resíňaky od MAC model a myslím že se povedly :Tatra 601 Monte Carlo , jak zpracováním tak hliníkovým lakem , Tatra President 700 opět zpracováním a bordó metalízou . Musím znovu pochválit , vím trochu vyšší ceny ale jsem přesvědčen že jako kovák je nikdo dělat nebude vždyť bylo vyrobeno jen několik kusů a nejsou tak známi jako třeba Tatraplán. Díky za každý Český a Československý model . Dodo 56.
-
Tak něco ode mne. (nefunkční link odstraněn adminem)
Ještě menší obrázek nemáš? 

sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
-
taky mne ten obrázek sere. Ale mám je normálně v počítači přes půl monitoru a zde mi to udělalo tohle. Tak se omlouvám, že jsem to zkusil.
Nemáš sa za čo ospravedlňovať. Iba si vybral zlý odkaz na zdieľanie. Tento odkaz ju zobrazí väčšiu - (nefunkční link odstraněn adminem)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Zdravím kolegové , no řekněte samy není to parádní kousek do sbírky? Za srovnatelnou cenu s Kadenkama a když je člověk trochu šikovný tak má doma parádní kousek . Díky.
No jo.Ale kde ji koipím? Díky.
Zdravím , zde busmodely@seznam.cz .