Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

eMBébé

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od eMBébé »

...i o to kolejny numer "Aut PRL-u zlotej kolekcji", tym razem przedstawiciel czechoslowackiego luksusu Tatra 613 w kolorzie kosci slonowej:

(nefunkční link odstraněn adminem)

...a musím uznat, že i slonová kost šestsettřináctce sluší, i když tak na modelu nevyniknou náznaky chromovaných lišt. Více by této barvě slušely stěrače v chromu. Spáry jsou na modelu více zalité oproti černé verzi. Zadní svítilny jsou stejnou ostudou jako u černé 613ky, akorát jsou na nich oproti té černé přimalovány couvačky. Interiér klasicky černý. Model je připevněn na podstavci, což jej dělá v porovnání s klasickými polskými kultovkami dražším o cca 30.-Kč.
Pozastavit se musím ale nad přiloženým časopisem. Kromě bludů v textu je přímo trestuhodný přiložený plakát s ustřiženým zadkem (viz. výše přiložený odkaz).

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Uf, tak ten plagát je fakt úchvatný. To asi robili minútu pred tlačou. :roll:

Teší ma, že nedali čiernu masku ako v rumunskej sérii, to je pri chrómke blbosť. Už mám túto slonovinovú tiež objednanú.

Inak tento rok by mala byť čierna chromka 613 pod IST models. Zatiaľ som sa ale nedostal ani k bielomodrej 603-ke trojoku. Tá už by mala byť vonku, tiež od IST Models. A ešte Barkas VB.

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Venku? A kde? 603 netrpělivě vyhlížím, ale zatím jsem ji nikde neviděl. Zatím jsem si pořídil tu černou od Foxe a není špatná, ale podle mě 603 - 1 nejvíc sluší dvoubarevný kabátek.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Asi v skutočnosti ešte nevyšla, ale na stránke majú september 2015.

O tej čiernej od Foxu som ani nevedel. Mám len čiernu 603-ku štvoroko od Ixa keď ešte mali IST a ani pre Fox Toys, inak skôr lacnejšie Tatrovky z kultoviek, IST a WhiteBox.

eMBébé

Příspěvek od eMBébé »

Změna z zlotej kolekcji aut PRL-u. Místo avizované Syrenky 10.února světlemodrá Škoda 1000 MB:

http://zlotakolekcjaaut.pl/

T603

Příspěvek od T603 »

Tak jsem přemýšlel, jaké barvy dají trojkovou T603 Poláci. Ve zlate kolekci. A už je to tady č. 39. A Tatraplán? (nefunkční link odstraněn adminem)

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím kolegové , asi před týdnem jsem zavítal do trafiky kde jsem kupoval naše kultovky a náhodou tam měli Policejní auta světa jako jsou v PRL ale v češtině měli deset kousku na stejným prvním časaku za 89,-Kč za kus . Nevíte někdo něco bližšího .

T603

Příspěvek od T603 »

Take jsem si všiml, ale na netu ani zmínka.
A co je toto za serie, co je na Aukru. (nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“