Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Zdravím kolegové , tak sanita avizovaná18/09 došla 20/10 a zatím nic nepřipsáno. Porsche by mnělo být na cestě.
Na mém účtu se objevila informace, že mám kolekci kompletní, což není pravda. Chybí mi asi čtyři modely. Psal jsem do atlasu a bylo mi sděleno, že kolekce skutečně byla ukončena. Asi v užitkových vozidlech konečná.
Ahojte, dostali ste už niekto prvý model Porsche ? Ja ešte nie, hoci sa už ani nepamätám, že kedy som sadu Atlas Porsche objednal ...
Na stránkách Atlasu sledování zásilek zavládl nejaký chaoz , většina kolekcí zmizela, některé pozastaveny, jiné nekompletní asi hacker
Oni tam sice mají upozornění na to, že stránky předělávají a mohou se vyskytnout problémy ve zobrazení. Chaos je však totální, přesně ,jak píšeš. U mě kolekce "Užitková" vozidla, kterou mám kompletní (asi jen proto, že jsem ji objednal hned když se v nabídce objevila) zmizela úplně. U kolekce " Motocykly" mám, že jsem ji loni vypověděl a je tam jen několik modelů, ale přitom to není pravda a mám ji kompletní (podle Atlasu,ale reálně chybí jeden kus).V obou případech to mi je už jedno. Ale v kolekci "Traktory", kterou odebírám je zmatek v zásilkách, takže je přehled k ničemu. Jinými slovy jsou současné zákaznické stránky naprosto k ničemu. Když k tomu připočtu "spolehlivost" České pošty (nedoručení zásilky - ztráta, nebo vrácení zpět bez doručení ),upomínky za nezaplacení těchto modelů ( i těch ,které jsou ještě na cestě),předčasné ukončování nekompletních kolekcí, pak už nepovažuji Atlas za solidní firmu. Je to zajímavé ,ale všechny uvedené problémy začaly až tento rok. Do té doby (alespoň u mne) bylo vše v pořádku..twor70 píše:Na stránkách Atlasu sledování zásilek zavládl nejaký chaoz , většina kolekcí zmizela, některé pozastaveny, jiné nekompletní asi hacker
Prosím o radu.Mám dva Czepely a protože mají pěkný vysoký sajtny rád bych u jednoho z nich sundal plachtu.Ale nevím jak nato.Je nějaký ředidlo aby to lepidlo povolilo a moc nepoškodilo korbu? Díky za pomoc.
Takže došlo mi prvé Porsche 901 z Porsche collection... Nápis na podvozku alebo akákoľvek indícia o výrobcovi nie je žiadna. Tak trocha to vyzerá na ixo, ale vyhotovenie plastového podstavca a tvar hlavičiek pripevňovacích skrutiek (krížový) a ich počet (2) pre ixo veľmi nesvedčia (skôr Norev, alebo nejaký doposiaľ neznámy čínsky výrobca). Kvalita lakovania ujde, je bez kazov, ale zato v silnej vrstve a miestami mierne sčerený (vlnkovitý, no nie pomarančový). Detailnosť ujde, zadné svetlá ale nie sú z priehľadného plastu; tvarová vernosť hádam ako-tak, ale nepremeriaval som to. Je to kov, nie rezin, ako niekto vykladal... A, áno, kolieska sa točia len zaťažko... Interiér je pomerne slušný, na kapote motora je dokonca mriežka chladiaceho otvoru akoby vyrobená z kovového leptu... Celkovo tak na trojku - pre tých menej náročných. Ešte som sa nerozhodol, či budem v odoberaní sady pokračovať.
Po dnešním rozhovoru s neseriózní firmou Editions Atlas jsem vypověděl všechny kolekce. Bylo to z důvodu nedoručení zásilek,které byly objednány začátkem srpna a do dnešního dne nebyly doručeny. Několikrát jsem jim volal a pokaždé mi bylo řečeno, že je to na cestě. Poté mi řekli, že zásilky nemohli doručit (Adresát nezastižen), bylo to adresovaný na firmu kde jsem od 8-18 každý den. Když jsem po nich chtěl číslo zásilky, abych to mohl řešit s poštou, odpověděli mi, že žádné takové číslo nemají. Jsem velice zklamaný neseriózním jednáním, dříve bylo vše v pořádku.
Firma se řídí heslem ,,slibem nezarmoutíš"
Firma se řídí heslem ,,slibem nezarmoutíš"
-
Je to silně individuální a podle mě je největším viníkem pošta jejíž služby jsou na různé úrovni kvality. Ke mě se za poslední dobu nedostala jediná zásilka proto jsem všechno odebíral přes rodiče a všechny zásilky docházejí do současnosti bez problému. Dokonce i ty reklamované za nulovou hodnotu přišly všechny. Zásilky navíc chodí převážně v papírových kartonech, které se dají lehce otevřít a nikdy nebyla žádná zásilka vykradená nebo jakkoliv poničená. Moje zkušenost je tedy taková, že čím menší město tím větší spolehlivost na doručení. Atlasu se sice nechci nějak dramaticky zastávat, pravdou však je, že se ještě nestalo u zásilek zasílaných na adresu rodičů, že by došlo k jakémukoliv problému.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Zdravím kolegové , tak dnes došlo první Porsche , docela slušný model. Stár prý až příští týden ,jinak na Atlasu předělali stránky ,myslím že teď jsou přehlednější.