Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Dnes dorazila Multikára 22 po čtyřech týdnech od avíza .
A jaký model tě připsali po Multicaru M22?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak reerice Užitkové vozidla začíná Ifa 4000 SW7 za 129kč.
Dobrý den nepřipsaly nic akorát před týdnem poslali email ale bez zprávy, tak nevím co tím zamýšlejí.
Nerozumím tomu.Kolekce Užitková vozidla podle nich skončila,tak proč začínají znovu? Je to jiná kolekce nebo jenom jiné pořadí modelů? Volal jste tam někdo?
Podľa mňa by sa ATLAS celkom dobre vynímal medzi záhadologickými žánrami, ako je napr. Däniken, UFO, Loch Ness či napr. Abrex...
Nesnažte sa pochopiť ich (pôvodom taliansku) logiku ... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Já tam nevolal, ale podle reklam které mají na stránkách jde o totožné modely jen v jiném pořadí. I tištěné přílohy budou stejné.pp1 píše:Nerozumím tomu.Kolekce Užitková vozidla podle nich skončila,tak proč začínají znovu? Je to jiná kolekce nebo jenom jiné pořadí modelů? Volal jste tam někdo?
Já jsem volal před měsícem a byl jsem ubezpečován operátorkou že o žádné modely nikdo nepřijde i když už oficiálně kolekce skončila že všichni ti co mají rozběhnutý odběr o všechny zbylé modely co jim chybí že oňe nepřijdou, že je dostanou ,aspoň tak mi to bylo tvrzeno operátorkou, tak uvidíme .
Dobrý den,
dnes se mi na mém účtu u této kolekce objevil nápis: Vaše kolekce je kompletní, což není pravda. Stále mi ( oproti jiným) chybí ještě dva modely : Robur LD 3001 a Csepel 344. Model Robur LD 3001 dle internetových diskusích ve čtvrtek připsali některým sběratelům!!! Bohužel mi tento model připsán nebyl. Prosím o nápravu a o doposlání dvou chybějících modelů, bez kterých serie 35 modelú není kompletní
. Zatím jsem obdržela 33 typů modelů. Děkuji.xxxxxxxxxx
Vážený, vážená,
děkujeme za informaci. Informujeme Vás že společnost si vyhrazuje právo kolekci kdykoli ukončit. Váše kolekce byla ukončena.
V případě dalšího kontaktu s námi uveďte, prosím, číslo reference, které se nachází v záhlaví této odpovědi.
S pozdravem
Služba zákazníkům
Ewa
dnes se mi na mém účtu u této kolekce objevil nápis: Vaše kolekce je kompletní, což není pravda. Stále mi ( oproti jiným) chybí ještě dva modely : Robur LD 3001 a Csepel 344. Model Robur LD 3001 dle internetových diskusích ve čtvrtek připsali některým sběratelům!!! Bohužel mi tento model připsán nebyl. Prosím o nápravu a o doposlání dvou chybějících modelů, bez kterých serie 35 modelú není kompletní

Vážený, vážená,
děkujeme za informaci. Informujeme Vás že společnost si vyhrazuje právo kolekci kdykoli ukončit. Váše kolekce byla ukončena.
V případě dalšího kontaktu s námi uveďte, prosím, číslo reference, které se nachází v záhlaví této odpovědi.
S pozdravem
Služba zákazníkům
Ewa
Dobrý den ,dnes naskočilo FRAMO V 501/2 s datu mem 24/04 ,tak jsem zvědav kdy dorazí.