Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Mě Rábá dorazila presně před měsícem 20.2. To chce kontaktovat poštu, já to dělám vždy tak 14 dní po avízu a většinou to tam mají ,nechtějí se s tím tahat.
Atlas to nějak nezvládá. Dnes se mi na mém účtu zobrazila zpráva: Vaše kolekce je úplna. Zatím jsem obdržel 33 ks. Chybí mi ještě 2 modely: Robur LD 3001 a Csepel 344. Psal jsem jim email, tak v pondělí uvidím jak to vyřeší.
Tak na Atlasu asi ukončili serii Užitkové automobily. Na stránkách již nelze objednat T 148. Proto asi modely dali do volného prodeje na Svět-aut, nebo to je příprava na změnu prvního modelu. V německu změnili prvotní model už 4x Ifa w50, Robur garant, Ifa H6, a ted je to Phenomen Granit 27. Takže, u nás by to znamenalo buď Avia A31, Praga V3S, Liaz MTS 24 nebo T 141..... po 129,- by to nebylo marné 

Odebíráte někdo kolekci vojenských aut "Obrněná vozidla"? Jaké číslo vám přišlo jako č. 2? Mělo to být GMC 353, ale mě přišel MA16 (halftrack). Od první zásilky - Jeepu to trvalo asi 3 měsíce, ale model přišel za zvýhodněnou cenu 299 Kč, která měla být u druhého modelu. Takže GMC, které jsem chtěl, se asi nedočkám - buď jim došly nebo je to jen obvyklý chaos v Atlasu a posílají to, co jim přijde pod ruku...
Já odebírám vojenská vozidla a zatím mám jen Jeep. Ptal jsem se a prý nejsou žádné další skladem... 

http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes mi řišla nabídka a úvodní model je T148 za 129kč. Zřejmě druhá vlna.twor70 píše:Tak na Atlasu asi ukončili serii Užitkové automobily. Na stránkách již nelze objednat T 148. Proto asi modely dali do volného ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mně dnesdorazil jako druhý taky MA16 (halftrack) za 299 Kč. A další avízo ještě na svém účtu nemám.FKS píše:Odebíráte někdo kolekci vojenských aut "Obrněná vozidla"? Jaké číslo vám přišlo jako č. 2? Mělo to být GMC 353, ale ...
Honza11691 To je fajne, že posílají i letáky, když kolekci ukončili: Vážený, vážená,
děkujeme za informaci. Vzhledem k ukončení kolekce „ Užitková vozidla „ došlo k předčasnému ukončení.
V případě dalšího kontaktu s námi uveďte, prosím, číslo reference, které se nachází v záhlaví této odpovědi.
S pozdravem
Služba zákazníkům
Ewa
Mi chybí dva modely a někomu Robur LD dnes připsali. Co jde vám?
děkujeme za informaci. Vzhledem k ukončení kolekce „ Užitková vozidla „ došlo k předčasnému ukončení.
V případě dalšího kontaktu s námi uveďte, prosím, číslo reference, které se nachází v záhlaví této odpovědi.
S pozdravem
Služba zákazníkům
Ewa
Mi chybí dva modely a někomu Robur LD dnes připsali. Co jde vám?
Mě jde Raba/Roman a Multicar M22.
Dnes dorazila M 22 přesně po 18ti dnech od avíza.Ale nového zatím nic.