Modely TATRA 1:43

Odpovědět
sberatel21

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od sberatel21 »

Každému, kdo má alespoň trochu rád Tatru, bych doporučil zakoupit minimálně jeden model od této firmy. Vyrábí opravdu dokonalá díla. Když k tomu připočteme, že to nevyrábí někdo z Československa a navíc někdo, kdo pořádně nikdy ta auta ani ve skutečnosti neviděl a vyrobí to z hroudy resinu, tak musím jen smeknout.
Osobně vlastním 815 S3 a není den, abych se na ni nepodíval a nevykouzlila mi úsměv na tváři. Cena je sice od 3500 kč nahoru, ale za tu radost to stojí a nikdy takové investice nebudu litovat. V brzké době plánuji zakoupit ještě tu oranžovou krasavici.
Naposledy upravil(a) sberatel21 dne 22 bře 2015, 16:23, celkem upraveno 1 x.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

pp1

Příspěvek od pp1 »

No jo ale kam napsat a jak se to platí.Rusky neumim.

sberatel21

Na těch stránkách máte vlevo nahoře kontakty. Jako poslední kontakt je uveden pan Martin Klos, který je výhradním zástupcem firmy v ČR. Napište mu email a domluvte se s ním. Modely se dovážejí do naší země na základě vícera objednávek jen několikrát do roka. Moje osobní zkušenost je vynikající. S panem je výborná komunikace, můžete si vyjednat i specifické barevné úpravy modelu. Balení bylo rovněž špičkové a model byl doručen na dobírku prostřednictvím České pošty jako balík na poštu bez jakéhokoliv poškození.

Níže zasílám svůj exemplář :)
Naposledy upravil(a) sberatel21 dne 15 kvě 2015, 03:26, celkem upraveno 3 x.

jau

Příspěvek od jau »

Alebo mu napis sukromnu spravu tu na fore (koprfilmtatra). To on nas zasobi novinkami a fotkami od RO-Models.
A ked si prelistujes tuto temu od zaciatku, tak mozes najst aj nejake ceny a ponuku modelov. Len neviem nakolko je to este aktualne. Najlepsie je kontaktovat priamo Martina.

koodl76

Příspěvek od koodl76 »

Když jsem si od p.Klose objednával já, tak jsem napsal maila na T138@seznam.cz , a pak už to bylo jen na domluvě. Ta doba dodání je někdy dost dlouhá, ale to ani p.Klos neovlivní. Ceny jsou přijatelné, samozřejmě pro někoho dost vysoké, ale myslim si, že takové modely se neobjednávají každej měsíc.. Takže udělat si radost jednou za rok stačí.. ;) (mimochodem, já čekal na T148 S1 víc než rok..)

koprfilmtatra

Příspěvek od koprfilmtatra »

Fotky modelů ze současné dodávky:
http://tvalsova.rajce.idnes.cz/Modely_TATRA_1_43_-_22

niamon

Příspěvek od niamon »

Ahoj. Měl bych zájem. Je to stále aktuální? Sháním několik modelů Tatra i jiné. Potíž je v tom, že nemám trpělivost si je sám poskládat.

T603

Příspěvek od T603 »

Onedávno jsem tady psal, že u Borského v OV ma 613 coupe od Metrixu přední nápravu posunutou dozadu. V kopru v muzeu ten sam problém. a není jedina (nefunkční link odstraněn adminem) A inspirace výrobce http://www.tatra-club.com/graphics/msgb ... upe-25.jpg
A ještě jeden dotaz. Polaci se chvastali 813 TP. Stále je naděje, nebo skutek utek?

sberatel21

Já ji kupoval přes internet a je v naprostém pořádku. Ve skutečnosti model vypadá velice pěkně. Nevím proč, ale fotky tento model hodně przní. Asi není fotogenický:)

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“