Abrex - nové modely

Odpovědět
Stanley

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Stanley »

Ak v Abrexe zostala štipka serióznosti, tak by mal pri príležitosti konca 2014, resp. začiatku 2015 ísť s informáciami von, čo s ním ďalej bude, prečo nepriniesol na trh už roky sľubované novinky, či sa už teda presťahoval do Česka, prečo už nemá exkluzivitu na Škodovky atď... a nielen stále vyhýbavo zavádzať a tárať dve na tri ... PF 2015 !!! ;)

Lukas D.

Příspěvek od Lukas D. »

Stanley píše:Ak v Abrexe zostala štipka serióznosti, tak by mal pri príležitosti konca 2014, resp. začiatku 2015 ísť s ...
Popravdě, proč by to Abrex dělal?
Serioznost určuje snad to jestli za peníze dodá modely. V mém případě přišel těsně před vánoci, objednal jsem PPL a na adresu do známé společnosti, takže řidič už od oka věděl že bude otevřeno.
To že výrobci slibují jsme si snad už zvykli.
Co s firmou bude dál napovídají jejich inzeráty kde hledají "KONSTRUKTÉRa FOREM CAD/CAMOPERÁTOR/PROGRAMÁTOR CNC, OBRÁBĚČ KOVŮ", z toho usuzuji, že mají nové stroje a pravděpodobně v čechách.
Na nějaké výstavě někdo od nich říkal že exkluzivitu nikdy neměli, ale že si kupovali licenci na každý model. Teď je asi někdo předběhl.

Bambola

Příspěvek od Bambola »

(nefunkční link odstraněn adminem).eshop ŠKODA YETI facelift - 1:43 :o

tony24

Příspěvek od tony24 »

Novinka,ale od jakého výrobce? I-scale nebo abrex?

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Řekl bych, že tohle podle kodu a krabičky bude Abrex.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Tak an FCB se někdo ptal a Abrex odpověděl, je to jejich model.

lada

Příspěvek od lada »

Můžu potvrdit, teď jsem si ho přivezl domů z OB a je to skutečně ABREX ( na spodku "ABREX Škoda YETI FL").
Do 10-ti dnů by měl být v nabídce Abrexu, ale myslím si, že nebude za 339,-Kč.

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Jo to jsem se na FB dotazoval já. Těď je to v Abrexu asi divoký. Nic novýho, jen občas nějaký nový polep na starém modelu. Yeti FL má označení 143AB31xxx, jestli označení 28 a 29 bude patřít Fábii III ví jen bůh. Už to zpoždění Fábie III je pro Abrex asi dost nepříjemné. To je nejpíš důvod proč je tentokrát první I-Scale, Škoda-Auto nepočká. Ten přesun do Čech a vývoj modelů nejde stmelit. Jen doufám že tohle povede ke kvalitě z let dávno minulých.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Včera som držal v ruke 1/43 Škoda (Fabia I) Sedan od Kaden, tmavozelenú metalízu - no vyslovene na tú dobu krásny a solídny výrobok (až na tie chrómované disky kolies). Škoda, že KADEN v osobákoch nepokračoval ... ;)

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Taky mám pár kousků od Kadenu a jsem rád že je mám. Když to teď s modelama 1/43 (škodovky) pokulhává.
(nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“