Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Bude vtipné ak to nakoniec je predsa len abrex v nejakej nultej sérii. Plastový box vyzerá byť stále rovnaký...
Ak ale nie, tak to tipujem na Ixo v neznámej podznačke, podobne ako modely Seat pre Fischera.
Ak ale nie, tak to tipujem na Ixo v neznámej podznačke, podobne ako modely Seat pre Fischera.
Ak by to bol Abrex, tak paráda ako sa polepšil. Ale bude to skôr Minichamps, ten máva kľučky vkladané. A Abrex to asi nebude aj preto, lebo uchytenie k podložke je iné aj keď box je podobný - viď podvozok.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Abrex to nebude, na internetu jsou i fotky podvozku, kde je nápis i-Scale. To je neznámá značka, nejspíš to bude nějaká podznačka, jak se píše výše, otázka od koho, kliky opravdu vypadají jako u Minichampsu a podstavec také (Abrex má podstavce jiné, mají jinou hranu - tohle je spíš opravdu ten Minichamps).
Vážení kolegovia, i scale je i scale a nič iné, patrí pravdepodobne do skupiny Paragon-Jadi, ktora sa stala dvorným dodávateľom celkom kvalitných promo modelov pre BMW, v poslednú dobu i pre Mercedes atď. Pozri už zverejnený obrázok podvozku modelu novej Fabie - na tomto fóre - teda i scale nie je žiadna subznačka ixo, či Minichamps a veru ani Abrex ...
Ťažko povedať čo je ten i-Scale zač keď ho ani strejda google nepozná
... ale božský ebay.com ho pozná...
Na ebay u combi uvadi jako vyrobce ABREX.Foto ze spodku vozu jsem nikde nenašel.
Fotky sú na FB už dávno (a aj som sem dával link), tu je konkrétne podvozok - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =730%2C547
Ja myslím, že to nevyžaduje žiadnu ďalšiu diskusiu - jedine, že čo na to ABREX ...
Fotka podvozku je kratka fabia ja se ale bavim o bilem combi coje na .ebay