Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Kolemjdoucí

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Kolemjdoucí »

Já ale na své stránce vidím připsané modely cca 10 dní před odesláním i s datem, kdy je odešlou. Od tohoto data to trvá cca 15 dní, kdy mi model přijde domů
poslední mám připsáno toto: 06/06/2014 GAZ 51 CZ/SK

Scout

Příspěvek od Scout »

Tak tam mám také hasičskou Ifu... nevíte někdo co nás ještě čeká za modely?
Dík.

Speed

Příspěvek od Speed »

Mal by niekedy prísť Barkas autotransport.

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

mirda píše:Chci se zeptat.Poslední model mám IFA H6 Pritschen,fakturovanej 9.5.2014.Má někdo na zákaznické strance další model?Díky.
Já jsem na tom stejně, model mám dávno doma a zaplacený. Na mém účtu na stránkách EA mi částka k zaplacení zůstala a navíc se začátkem týdne okotila na dvojnásobek. Nic víc, tak nevím.

floko

Příspěvek od floko »

Tak ten Barkas mi dnes nabehol s dátumom 27.6.2014

ja1

Příspěvek od ja1 »

Barkas naskočil i mě se stejným datumem.Od Atlasu beru kromě náklaďáků jěště další dvě kolekce modelů a od začátku roku mi už přišly čtyři upomínky na zaplacení modelů,které ale byly buď zaplacené,nebo přisly těsně před upomínkou(dva až tři dny),nebo dokonce až po upomínce.Dva modely pak nepřišly vůbec.Vždy jsem tam volal,a bylo mi sděleno,že je vše v pořádku a ať upomínku ignoruju...Jenže jak píšu bylo to už čtyřikrát.....A třeba Robur mám od ledna stále psaný jako odeslaný,pokaždé mi bylo slíbeno jeho poslání a nic.Začíná mě to pěkně otravovat.Přitom do loňského roku bylo vše naprosto bez problémů

floko

Příspěvek od floko »

Zatiaľ som takéto problémy nemal, prišli mi všetky modely ktoré doteraz vyšli okrem Gaz 51(zásielka 6.6.2014) a STAR 20, ktorý som ešte nemal avizovaný. A 2x som modely ktoré som nechcel vrátil, ale tak, že som ich na pošte prebral a potom doporučene poslal späť.

pp1

Příspěvek od pp1 »

Podařilo se mi v jedné cukrárně v Českém ráji kde má majitel vedle dortů i polici s modely koupit tatru 603.Ta Tatra je na dřevěném podstavci se "zlatym" nápisem a je od EA.Je bledě modrá s bílou střechou a je detajlně propracovaná.Má světlý vnitřek ,bílé přední blinkry,dělené zadní svítilny(červ.-bílo-červené atd) Na orig.krabičce je napsáno E Atlas series 3 534 001.Škoda že mi nejde vložit fotka.(spíš to neumim).Je k tomu i povídání na 4 stránkách(A5).Je to skutečně povedený model.Víte o té sérii někdo něco víc?

Kolemjdoucí

Příspěvek od Kolemjdoucí »

ja1 píše:Barkas naskočil i mě se stejným datumem.Od Atlasu beru kromě náklaďáků jěště další dvě kolekce modelů a od ---
Rovněž jsem neměl problémy s kolekcí náklaďáků. Akorát s kolekcí autobusů, odebral jsem jen první RTO, pak jsem tam zavolal, že končím. Přišel mi další model, tak jsem ho na poště vůbec nepřevzal a nechal ho poslat z5. Přišla mi upomínka, rovněž telefonicky, řekli, že mám ignorovat, když přišla druhá, napsal jsem jim doporučenej dopis a pak byl klid.
Taky mi naskočil BARKAS B1000 CZ/SK nevíte, jakej by to měl být? jestli dodávka, jako u kultovek? Radši bych valník nebo třeba odtahovku, těch tu jezdilo celkem dost, ta by byla super.

mike.i

Příspěvek od mike.i »

No jeden je sanitka a druhý je odťahovka. Zo stránky atlas sa to nedozvieš ako pozerám. Ale mala by byť odťahovka, teda osobne dúfam :)
(nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“