Modely od prodejců automobilů

Odpovědět
Bob1972

Modely od prodejců automobilů

Příspěvek od Bob1972 »

Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost s objednáváním modelů přímo v autosalonech. Ač skoro všechny značky nějaké modely v buticích nabízejí, získat je, to je někdy obrovský problém. Většinou tvrdí, že se nedají objednat, ačkoliv v oficiální nabídce dostupné jsou.

Stanley

Re: Modely od prodejců automobilů

Příspěvek od Stanley »

To je tak ako-kedy od showroomu ku showroomu a od značky ku značke. Väčšinou sa promo automodely predávajú ako "náhradné diely" či "príslušenstvo" a väčšinou mladí frajeríci = predavači za pultom iba neochotne ohrnú nos, že "pýtate nejaké blbé autíčko za nejakých pár Eur"... a povedia Vám, že nemajú, alebo nedá sa to u nich objednať apod. Najlepšie skúsenosti mám v Bratislave s Volvom, Land Roverom na Rožňavskej a Mercedesom pri Zlatých pieskoch. Často tieto modely bývajú za pomerne výhodnejšie ceny, a je výhoda, že v autosalóne si ich môžete pozrieť a pri ochote predavača aj vybrať z viacerých kusov. Ak nemajú čo chcete, väčšinou to doobjednajú (BMW, Mercedes, Volvo, Renault, Peugeot, VW, Opel, Ford, Mitsubishi, Honda). Problém je, že často na stránkach automobiliek sa do ponuky ich shoppov / Boutiques on line nedostanete... Je to také +/-, treba mať šťastie na ochotného predavača i bývať vo veľkom meste... Tiež ešte jeden postreh: reklamné promo automodely vyrobené na objednávku pre showroomy (najmä lepších značiek) bývajú stvárnené veľmi kvalitne.

jau

Příspěvek od jau »

Ja som s tym tiez nemal ziaden problem. Skusenosti mam s BMW, Mercedesom, Renaultom, Bentley, Audi, ...Vsetko bez problemov. Ak nemali co som chcel, tak to objednali. Ale musim priznat, ze som bol dobre pripraveny a mal som katalogove cisla modelov, podla ktorych mi ich objednali. A vzdy som narazil na prijemnych ludi, ktori si tie modely so mnou poprezerali, pokecali o autach .... mam len pozitivne skusenosti.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Za mě jen Citroën, pošlou mě na e-mail katalog, já si modely objednám a pak rok dva čekám až vyjdou.
Je to pohodové, pokec , nákup modelu a hromada katalogů :-)
Sbírka modelů Citroën

Bob1972

Příspěvek od Bob1972 »

Je fakt, že je to dost individuální a záleží na lidech, tady je Renault v pohodě, ale v Citroënu a teď i v Peugeotu se nechytám, naštěstí možností, jak získat konkrétní model je vždy několik.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“