Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Áno, to vieme, ale je to len show car, nie verzia zo závodu
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Kšeftáři už kšeftují s limitkami
http://www.automodels.cz/modely-aut/esh ... lack-Magic
http://www.automodels.cz/modely-aut/esh ... lack-Magic
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám na cestě asi poslední model od Abrexu v letošním roce. Vision D je podle fotek super, tak doufám že skutečnost mně nezklame.
Novinky
(nefunkční link odstraněn adminem)
Prakticky sa iba natreli zadné okná, škoda že je to ďalší polotovar, plechové disky by sa na tento model velmi hodili.
Docela by mě zajímalo kolik firem a živnostníků si Praktika koupilo na litých kolech. A největší gól je městská policie na hlinících.
Tímhle "vylepšením" mi to přijde jako paskvil.
Tímhle "vylepšením" mi to přijde jako paskvil.
Zde je pro hnidopichy důkaz místo slipů, že praktik nemá jen namatlaná zadní okénka...
Chtěl bych vidět policejního praktika s alu kolama a tu verzi po faceliftu... Pokud opravdu existuje, tak se omlouvám, ale nikde o ní nejsou ani zmínky a ani jsem jí neviděl. Jinak civilní praktik si dokáže doma vyrobit i méně zručný modelář, ale i přesto si ho dost lidí koupí, pro mě mnohem zajímavější novinka než dle mě zpackané eRko.
-
Vy chápete ten význam těch rakví na modelech od abrexu?Jsem celej žhavej abych si pořídil regulérní škodovku s tím.To je světový unikát na modelech tohle, jako u 1:87 to chápu protože to přidá na autentičnosti v tom kolejišti, ale ve vitríně mi to na estetice nepřidá.Nevím co bylo nové na těch V3S možná tak to zablácení co v případě abrexu cenu zvedne o polovinu.Multikáry dobrý, ale je to opravdu to co trh chce?
Jediné vysvětlení rakviček vidím v tom že si to objednála škodovka aby ukázali lidem jak to může vypadat s tím v reálu.
Jediné vysvětlení rakviček vidím v tom že si to objednála škodovka aby ukázali lidem jak to může vypadat s tím v reálu.