Přestavby a úpravy modelů...
Re: Přestavby a úpravy modelů...
Tatra 148 AB 063
(nefunkční link odstraněn adminem)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Twore krááása , ten jeřáb je neskutečná sochařina , klobouk dolu
-
Přeju hezké Vánoce a pohodu, mám takový dotaz ohledně lakování modelů dost se mě stává, že nastříkám model základem, pak barvou třeba bílou a na to žlutou hovoříme o modelu VB, po strhnutí ásky se mě třeba i na kousku odloupne barva až na kov, Model je odmaštěný, páska je použitá na stříkání airbruse je tedy gelová a pořád se mě to děje, asi vyzkouším to dát bez základu. Nevíte někdo nějákou radu?
Nedokonale odmastený základ. Rada - poriadne odmastiť , inak strhneš farbu či už so základom, alebo bez neho.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
no právě, že to bylo dobře odmaštěný si myslim, zdrsněný povrh a pak ještě lihem odmaštěný
U kovových modelů se mi to stávalo také (plastikové OK) některé slitiny co jsou na modelech úplně neodmastíš.
Doporučuji si zkusit dát klasický plnič co se dává jako základ na opravdové auta, poté jsem dával akrylát ve spreji a výsledek byl suprový...
Doporučuji si zkusit dát klasický plnič co se dává jako základ na opravdové auta, poté jsem dával akrylát ve spreji a výsledek byl suprový...
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Já doporučuji odmastovat acetonem. Základní barvu určitě použij.
Zdravím, dokázal by mi někdo přestavit Tatru 815 třeba od Kadenu nebo uplně od nuly postavit starou předfaceliftovou Tatru 815 ? RO Models nechci, protože dělají jen sklopky. Chtěl bych to s kabinou posunutou normálně vpřed. Nebo mi pomůžou i fotky vašich přestaveb... Díky moc.
Je libo zahrádku na Škodovky? Již brzy u mne na webu!
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Pekný doplnok a prosím Ťa aka je cena aspoň priblížne, mal by som zaujem o viac kusov.