Přestavby a úpravy modelů...
Re: Přestavby a úpravy modelů...
Přestavba Volhy 24:
týden namočeno v acetonu
vykytování děr po hrazdě s nápisem Aeroflot a nástřik
přidány doplňky
společné foto
týden namočeno v acetonu
vykytování děr po hrazdě s nápisem Aeroflot a nástřik
přidány doplňky
společné foto
Pěkná práce, líbí se mi. Jen to VB by mělo být asi trošku tlustší -
Děkuji
Jj vím o tom, ale nesehnal jsem tlustší PROPISOT. Byl jsem z toho už zoufalý a kolikrát
jsem se v krámě dozvěděl, že už se nevyrábí. Celá přestavba stála jen kvůli písmenům.
Byl jsem rád aspoň za tyhle.
Jj vím o tom, ale nesehnal jsem tlustší PROPISOT. Byl jsem z toho už zoufalý a kolikrát
jsem se v krámě dozvěděl, že už se nevyrábí. Celá přestavba stála jen kvůli písmenům.
Byl jsem rád aspoň za tyhle.
Tak to jo . Už dlouho se snažím o vlastní obtisky, které by tenhle problém odstranili, ale spokojený zatím nejsem. Zatím nejlepší výsledek jsou tyhle startovní čísla ale když se na model podíváš zblízka tak jsou obtisky moc tlusté.
Celkem slušný základ pro úpravy - 2x rychlostavebnice Lamborghini
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Před časem jsem sem dával článek z Modeláře o "nemlžících" vteřiňákách. Konečně jsem si je pořídil a tady je výsledek zkoušky (schválně jsem dal hodně lepidla a zavřel do krabičky).
Odshora - tekutý nemlžící vteřiňák - minimální, téměř neznatelné zamlžení po okrajích lepidla. Myslím že na kabinky bez problému použitelný, pokud ho nepoužijete v malém uzavřeném prostoru.
- gelový nemlžící vteřiňák - po okrajích lepidla znatelné zamlžení, asi bych si dost rozmyslel použití na čirý díl.
- obyčejný vteřiňák - no comment, plošné zamlžení okolo lepeného dílu
Odshora - tekutý nemlžící vteřiňák - minimální, téměř neznatelné zamlžení po okrajích lepidla. Myslím že na kabinky bez problému použitelný, pokud ho nepoužijete v malém uzavřeném prostoru.
- gelový nemlžící vteřiňák - po okrajích lepidla znatelné zamlžení, asi bych si dost rozmyslel použití na čirý díl.
- obyčejný vteřiňák - no comment, plošné zamlžení okolo lepeného dílu
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Samuel, pěkný test. Mužeš prosím dát foto toho dobrého tekutého nemlžícího vteřiňáku at víme konkrétně , který to je??
Jo dám, ale až po výkendu, až budu doma.
Tak už jsem doma, ale manželka mi už stihla blistry od lepidel vyhodit. Tak alespoň odkaz na stránky dovozce. Lepidlo na obrázku je to správné tekuté (liquid). To o kterém se jen píše, že je k dispozici (gel), je to "horší".
http://www.uhu.cz/vterinova-lepidla_uhu ... odour-free
http://www.uhu.cz/vterinova-lepidla_uhu ... odour-free
-