Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Jako samostatně stojící modely vystavené na poličce jsou parádní.
Dle těchto fotek porovnání modelů je ale vidět, že jsou rozdílné víc než stojí-li samostatně.
Ve skutečnosti mezi 110L a 110R takové rozdíly nejsou. Nechápu moc, proc imitace chrom.
mřížky a zadních světel jsou tolik rozdílné a ERko vypada vedle sedanu dost vyšší
Doufal jsem, že si dají u tohoto modelu víc záležet na věrohodnosti a zpracování.
Dle těchto fotek porovnání modelů je ale vidět, že jsou rozdílné víc než stojí-li samostatně.
Ve skutečnosti mezi 110L a 110R takové rozdíly nejsou. Nechápu moc, proc imitace chrom.
mřížky a zadních světel jsou tolik rozdílné a ERko vypada vedle sedanu dost vyšší
Doufal jsem, že si dají u tohoto modelu víc záležet na věrohodnosti a zpracování.
-
Když ty modely stojí vedle sebe, tak je to hodně vidět. Je to smolný. Nechápu proč některé části nevychází z 110L.
K té výšce - zkoušeli jste to někdo přeměřit šuplerou, jestli je správně 110L nebo 110R? A nemá na to taky vliv velikost kol - erko má větší kola, musí být vyšší už jen díky kolům.
Vypodložil jsem 110L aby byla koly na stejné úrovni ale stejně i tak je o chlup vyšší. Ale to je detail, který mě nevadí. Není to prakticky vidět.
Tak to já jsem nic nevypodkládal, ale rovnou kolečka eRka vs. eLka zaměnil a eRko je stále vyšší.Výsledek posuďte sami (viz. odkaz na foto). Ona i ta kolečka z eLka eRku sluší.
Variace koleček z eRka na tisícovce je jaksi navíc jako pokus o vzpomínku na tátovu tisícovku stejné barvy slonové kosti se stejně (anebo podobně) obutými koly (tátova měla poklice podobného designu, ale ne pětipaprskové, ale čtyřpaprskové).
(nefunkční link odstraněn adminem)
Variace koleček z eRka na tisícovce je jaksi navíc jako pokus o vzpomínku na tátovu tisícovku stejné barvy slonové kosti se stejně (anebo podobně) obutými koly (tátova měla poklice podobného designu, ale ne pětipaprskové, ale čtyřpaprskové).
(nefunkční link odstraněn adminem)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
eMBébé jak jsi vyměnil ty kola tak na tom embéčku a 100 jde ted krásně vidět , že ty kola z erka jsou zkrátka moc velké
Nápad kolegy eMBebe jsem také provedl a konstatuji, že kola z Erka stodesítce vzhledově neublíží, zatímco Erko s koly ze 110 vypadá mnohem lépe
Páni, ja neviem, dnes som mal R-ko prvý raz fyzicky v rukách - ale mám silný (jemne mletý) dojem značnej proporčnej nepresnosti u tohto abrexáckeho modelu - akoby to chcelo hlavne menšie kolesá, dlhší predný blatník a hlavne kladivom po streche... Kvalita laku tiež nie je bohvieaká, stále nechápem, prečo obyčajné cararamy od toho istého producenta (abrex / hongwell môžu mať lepší lak). Vcelku som značne sklamaný, abrex sa napriek svojim sľubom takmer vôbec nezlepšil, dokonca ani Oktávky III kvalitou laku nevynikajú...
Tak už tu máme aj porovnanie eRka od Abrexu a od Nea
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 398&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 398&type=3