Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Mne posielaju Multicar M22.
-
Na V3S se sice těším, ale shodou okolností mám od Abrexu přesně tu modifikaci, kterou prodává i EA. A vzhledem k horší kvalitě provedení to pro mě není až tak atraktivní záležitost. Nicméně konečně další československý kus, kterých je ve sbírce jak šafránu a potěším se alespoň dalším zajímavým počtením přiloženého letáku. Mimochodem považuji tyto letáky za dost povedené. Je to pojmuto stručně, jasně a výstižně. Navíc psáno čtivě tak, aby tomu porozumněl i laik a to je hlavní. Jen je škoda, že tam není víc fotek.
Podle všeho to vypadá, že i u nás bude sbírka obsahovat všechny modely i když na začátku mého odběru operátorka mluvila o cca 10 kusech. Každopádně jsem rád za každý atraktivní model, protože nikde není garantováno, že bude sbírka vydána kompletně.
Doposud jsem kromě nejkrásnějšího modelu kolekce - T148 velmi vděčný za autobusového Robura. Je to krásný model i když jsem zaznamenal na dvou kusech problematický díl - zadní závěs. Ve dvou případech byl křivě vlepený, dokonce se tam objevují znaky upatlanosti od lepidla. Vypadá to jako kdyby se tato práce svěřila malému dítěti. Má i někdo z vás na modelu podobný problém? Když jsem se snažil v jednom případě závěs mírně srovnat tak došlo k jeho ulomení. Má někdo z vás radu jak a čím ho kvalitně přilepit?
Podle všeho to vypadá, že i u nás bude sbírka obsahovat všechny modely i když na začátku mého odběru operátorka mluvila o cca 10 kusech. Každopádně jsem rád za každý atraktivní model, protože nikde není garantováno, že bude sbírka vydána kompletně.
Doposud jsem kromě nejkrásnějšího modelu kolekce - T148 velmi vděčný za autobusového Robura. Je to krásný model i když jsem zaznamenal na dvou kusech problematický díl - zadní závěs. Ve dvou případech byl křivě vlepený, dokonce se tam objevují znaky upatlanosti od lepidla. Vypadá to jako kdyby se tato práce svěřila malému dítěti. Má i někdo z vás na modelu podobný problém? Když jsem se snažil v jednom případě závěs mírně srovnat tak došlo k jeho ulomení. Má někdo z vás radu jak a čím ho kvalitně přilepit?
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Těm, co naskočila Pragovka upřímně gratuluji a závidím. Mě bohužel naskočila už asi stopadesátá IFA a jsem už zoufalý .....zatínám zuby a pokračuji dále
-
Tak to se všichni máte, mě jde Framo V901 dodávka, takže budu mít druhé, kdyby měl někdo zájem přenechám
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dorazilo EMW 340-3 CZ/SK.
Dnes mi přišel model EMW 340/3.Měl jsem trochu obavy z této dodávky,ale nakonec je to docela povedený model.Určitě mezi modely vydané jako dodávky zapadne.Jako další mi naskočila Praga V3S takže maximální spokojenost.
Mě dneska naskočila Ifa G5, jestli někdo máte zájem, je vaše za 499 kč+pošta.
I já patřím mezi ty "šťastné". Dnes mi naskočila další IFA, pro změnu G5. Takže další model, který pošlu zpět. Ale čekám dál na Robur a V3S. V3S skříňovou a fekál už mám od ABREXu, ještě tu ATLASovskou plachtovku.
Tak mě došla taky dodávka EMW 340/3.Asi nejméně očekávaný kus z celé sbírky.Když už tento typ,tak bych raději sanitu,kterou Atlas taky vydal.Docela by mě zajímalo,jestli sanita bude i u nás... Jinak je i dodávka model docela pěkný ,ale spíš než mezi náklaďákama by měl být mezi kultovkama.Tak už mi z celé kolekce chybí šest modelů...Vlastně sedm,pokud by i u nás vyšla sanita EMW 340 jako samostatný model.A až na Czepel se na všechny těším.Czepela už totiž mám,jinak bych se těšil na všechny.
Zdravím všechny,
chtěl bych se zeptat kolika z vás už přišlo to EMW? Já jsem totiž ještě žádný balík nedostal, tak mám obavu aby nebyl někde na poště.
Díky za info.
chtěl bych se zeptat kolika z vás už přišlo to EMW? Já jsem totiž ještě žádný balík nedostal, tak mám obavu aby nebyl někde na poště.
Díky za info.