Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Rozdil tam je toje dany už materialem NEO resin a abrex kov. Ja sbiram jen kovove modely ,ale Š 110r od NEO je dle mého nazoru povedenější.
-
Novinky:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mám takový pocit, že ty skříně v reálu měly jiný tvar. A ta barva plachty vypadá na tý fotce dost hrozně.
-
Možno si videl fotky V3S s novou hranatou skriňou, aj tá sa používala , tak ako stará oblá skriňa
U těch skříní je škoda, že nemají alespoň někde průhledný okna a stažený kryt. Ale to nechce dělat nikdo. I FOX to na policejní avii má řešený polepem a nepřijde mi to pěkný.
No ten unprofor s plachtou se mi teda hodně líbí, myslím barevná kombinace.Asi do V3S konečně pujdu.
V budoucnu by se mohli objevit snad i jiné nástavby, jak jednou psali.Doufám v jeřáb, ale to by určitě atakovalo dva tisíce.
V budoucnu by se mohli objevit snad i jiné nástavby, jak jednou psali.Doufám v jeřáb, ale to by určitě atakovalo dva tisíce.
Tak 2 nové S2000 z roku 2013. Bílá kapota a střecha. Chtěl jsem si původně koupit verzi z úvodu sezóny 2012 s černou kapotou a střechou (čekám na limitovanou edici, který prý bude mít šoupačky v předních oknech), ale teď jsem na pochybách, obě jsou hezké. Možná skončím u obou.
Tahle nová z 2013 má konečně už i "šoupačky" v předních oknech. Jen ještě nevím, kde koupím. V Plzeňských krámech (Pompo, MPM, Happymodel) mívají obvykle po jednom kuse, takže není z čeho vybrat a s čím porovnat. A přes eshop Abrexu je to sázka do loterie.
Rapidně zvýšili ceny: ze 473 na 649 za nelimitované modely, to je o 37%, pokud dobře počítám. Snad i zvýšili kvalitu.
Tahle nová z 2013 má konečně už i "šoupačky" v předních oknech. Jen ještě nevím, kde koupím. V Plzeňských krámech (Pompo, MPM, Happymodel) mívají obvykle po jednom kuse, takže není z čeho vybrat a s čím porovnat. A přes eshop Abrexu je to sázka do loterie.
Rapidně zvýšili ceny: ze 473 na 649 za nelimitované modely, to je o 37%, pokud dobře počítám. Snad i zvýšili kvalitu.
-
- Kontaktovat uživatele:
máme novinku: Š1203 Pohřebák. Limitka 50 ks.
E-shop Abrex - Vyprodáno!!...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj vyprodáno a to i přesto, že za dva věnce dáš navíc 550kč