Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
a je ta poleva sladká
Sbírka modelů Citroën
No, na konci srpna/začátkem září plánuju zase něco nakoupit u poláka, tak jestli bude někdo něco chtít, nechť se ozvesberatel21 píše:chci se zeptat, nemáte někdo nějaké informace ohledně vydání ROBURa LD3001 ve valníkové verzi i u ...
Nevíte někdo kde by se daly sehnat krabičky na modely náklaďáků z Kultovek? Díky.
Nejlepší (ale dražší) řešení je asi použít krabičky na modely větších měřítek
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Díky za informaci. Rozhodně to je větší výběr a lepší cena než ve FOXTOYS. Tam mají na náklaďáky jeden rozměr za 600
-
No, na konci srpna/začátkem září plánuju zase něco nakoupit u poláka, tak jestli bude někdo něco chtít, nechť se ozve [/quote]
a za jakou cenu to budete prodávat?
a za jakou cenu to budete prodávat?
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
a za jakou cenu to budete prodávat?[/quote]sberatel21 píše:No, na konci srpna/začátkem září plánuju zase něco nakoupit u poláka, tak jestli bude někdo něco chtít, nechť se ozve
Většinou se cena pohybuje okolo 300kč/ks (přirážka Polákovi za "ochotu" + doprava z Polska také něco stojí) poslední objednávka vycházela na 330kč za model
Někteří jste mi psali do SZ ohledně nákupu kultowek, já odpověděl, ale třeba za týden mi přišel znova ten stejný dotaz, opět jsem odpověděl, ale poté zase stejný dotaz, takže mi asi něodchází některé zprávy, nevím čím to je. Takže pokud bude chtít někdo něco ohledně Polských Kultowek, může se ozvat na meil: f.samulka@seznam.cz
Ak by ste niekto chceli, hlavne teda z SK, tak tiež pôjdem do poľska pre Multicar
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
W kolekcji polskich kultowych samochodów jest nowy model - Renault 16. W kioskach drugiego października roku 2013. Fajnie wyglonda...