Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak mi asi vynechali jeden model.Posledni mi přišla cisterna už3.7.Nenaskočilo nic až teprve na tel. dotaz mi řekli že je vše OK abych čekal.Druhý den mi naskočila IFA(asi ten furgon) ale až 2.8.Tak by mě docela zajímalo o co jsem přišel.V červenci mi neposlali nic.
Už se to tady probíralo několikrát.Pochopit nějakou posloupnost v zasílání modelů u E.A. jak ve sledu modelů,tak časově prostě nelze.Odebírám kolekci prakticky od začátku,kdy se nabídka objevila.Nejdelší časová prodleva mezi dvěma modely byla skoro dva měsíce a nejkratší jen tři dny!V pořadí modelů mě vynechali Pragu V3S o které vím,že prokazatelně v edici CZ/SK už vyšla.Tři poslední modely byly samé Ify v pořadí H3A (poštovní furgon),S4000-1 SW7(cisterna) a H3A (valník).Jenže někdo v té době dostal Barkas B1000 SMH3 (sanitka).nebo Robur LD 3001.Takže jaký model je u koho "vynechán" vlastně zjistt nejde....
Jak pozoruji příspěvky, tak opravdu časová a typová posloupnost není. Už mi naskočil ROBUR LO 3000. pokud to bude ten žlutý, co jsem někde zaregistroval, bude to fešák.
To by měl být autobus. V Německé řadě byl u Atlasu červený,takže i u nás bude nejspíš stejný.Žlutý se nedávno objevil u IXO-IST.V obou barvách je to moc hezký model...
-
Ahoj všem!
Rozdíl v typech modelů a jejich časovém dodání je příšerně chaotický.
17.07. mi přišla IFA H3A Pritschenwagen. Již devět (!!!) dní po ní, tedy v pátek 26.07. ROMAN 10.FFP.1 a jako další mi naskočila k datu 02.08. na seznamu odeslaných zásilek Praga V3S.
Prostě co je zrovna při ruce to pošlou, bez jakéhokoliv systému a logiky. Jak se v tomto "organizovaném chaosu" vyznají, to ví asi jen pán Bůh, i když asi ani ten ne.
Pavel.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Rozdíl v typech modelů a jejich časovém dodání je příšerně chaotický.
17.07. mi přišla IFA H3A Pritschenwagen. Již devět (!!!) dní po ní, tedy v pátek 26.07. ROMAN 10.FFP.1 a jako další mi naskočila k datu 02.08. na seznamu odeslaných zásilek Praga V3S.
Prostě co je zrovna při ruce to pošlou, bez jakéhokoliv systému a logiky. Jak se v tomto "organizovaném chaosu" vyznají, to ví asi jen pán Bůh, i když asi ani ten ne.
Pavel.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak mne taky naskočil Robur . Je mi jedno jaký to bude, nejraději bych oba.
Jezdilo jich tu dost.
Jezdilo jich tu dost.
-
tak to Vám každopádně závidím. Co model, to klenot, kéž bych já měl větší štěstí, ale nejspíš patřím k těm 98% odběratelů, které Atlas zásobuje zbytnýma Ifama. Naštěstí jsem minule dostal Kraze, ale to byla světlá vyjímka. Poslední 3 měsíce samá Ifa a nic jiného než Ifa.
V3S a snad ani Roman se u nás ještě asi nedistribuoval, takže gratuluji ke štěstí.
V3S a snad ani Roman se u nás ještě asi nedistribuoval, takže gratuluji ke štěstí.
Naposledy upravil(a) sberatel21 dne 29 črc 2013, 18:09, celkem upraveno 1 x.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
No ani já se Ifám nevyhnul ty staré Ify, kromě W50ky a jeřábu mám čtyři.
Jsem moc rád že mám oba Garanty a teď doufám, že dojde na oba Robury. Co bych uvítal je i Csepel.
Kdyby se někdo zbavoval Garanta valníku tak bych vzal pro tátu. Jezdil s ním, měli jsme ho doma.
Jsem moc rád že mám oba Garanty a teď doufám, že dojde na oba Robury. Co bych uvítal je i Csepel.
Kdyby se někdo zbavoval Garanta valníku tak bych vzal pro tátu. Jezdil s ním, měli jsme ho doma.
-
Chci se zeptat majitelů Ify Minol, zda mají u svého modelu sklo na straně řidiče. Mě tam jaksi schází a ani žádný náznak, že by tam mělo kdy být nebo že by mělo být staženo.
Díky za info.
Díky za info.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
-
IFA Minol nemá na strane šoféra sklo.