Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
ja1

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od ja1 »

Nevydržel jsem to a mimo kolekci,kterou mám objednanou jsem na Aukru koupil Czepel D-344.Moc hezký a hlavně v Československu jich bylo v provedení valník spousta.Já si je pamatuju jako malý kluk,později je postupně nahrazovaly naše Pragy S5T...

Milan3528

Příspěvek od Milan3528 »

Mám navíc trambus a Tatru 138.Sháním Tatru 141.Vymění někdo ???

jau

Příspěvek od jau »

Prišiel už niekomu na Slovensku Barkas?

rocs

Příspěvek od rocs »

Samozrejme, že došiel - aj mne. Pozri sa na Bazos.sk, tam sa ich predáva niekoľko

jau

Příspěvek od jau »

To som pozeral :) Len mne este neprisiel. A spolu s nim mi mala prist aj reklamovana T141. Takze sa moj balik niekde stratil. Tak som sa chcel najprv uistit, ze uz to posielali, kym to zacnem reklamovat.

ja1

Příspěvek od ja1 »

Dnes dorazil valník Ifa Horch H3A.Je to už dvacátý první model od Atlasu,který mám.Což o to,model i auto samotné jsou hezké,ale nějak mám v poslední době "přeIfováno".Je to už třetí Ifa za sebou ,které mi přišly - v pořadí skříňová pošťácká,cisterna a teď valník.Navíc cisterny se mě ke všemu sešly dvě a nakonec si tu druhou známý,který ji původně chtěl,nevzal.Tak mi zůstala,což mi až tak nevadí.Mám totiž v plánu vytvořit další verzi modelu a z cisterny udělat valník.Ten se také vyráběl a narozdíl od cisterny u nás i jezdil.Hodí se na to s minimálními úpravami zaplachtovaný valník z Ify W50L,který i provedenmím je podobný,a možná dokonce stejný.Jednu Ifu W50L jsem koupil navíc a tu chci předělat na sklápěč...Tím mi valník valník zbyde...K předělávce na sklápěč nechci použít nástavbu z jiného modelu,ale udělám ji zcela novou.Snad se mi podaří sehnat dostatek podkladů pro stavbu.Nechci totiž vytvořit žádnou splácaninu a hrůzu,jako jsou některé předělávky,které se teď objevily v nabídce na Aukru a nemají reálnou předlohu a jsou jen smyšleninnou autora. Navíc jsou nabízeny za nehorázné peníze...Tak jsem jen zvědavý,co bude příští model...Už toho,co bylo vydáno a jěště nemám už moc není...

kunysek

Příspěvek od kunysek »

Zdravím, poslední model, co mi od Atlasu dorazil, byl valník Horch H3 APW. Můj sled posledních modelů do teď dodaných je IFA W50L ADK70, FRAMO V901/2, ZUK A11, PHAENOMEN GRN30K, TATRA 141, IFA HORCH H3A, BARKAS B 1000(sanita), IFA HORCH H3APW. Kdo máte aspoň podobný sled dodávek, naskočil vám další model??? Mě ne!!
Kolik modelů by měla kolekce obsahovat, máte někdo info?? Vím, že se to tu probíralo, tak jen ptám, nevíte někdo něco nového, jak to bylo v německu?? Díky

Malý čahoun

Příspěvek od Malý čahoun »

Kolekci sbírám od začátku a mám celkem 21 modelů, nic nového nenaskočilo a mělo by jich být ještě 10 - viz odkaz
(nefunkční link odstraněn adminem)

Blaster

Příspěvek od Blaster »

Dnes mi naskočil ROBUR LO 3000, což bude toto:
Obrázek

roberto950

Příspěvek od roberto950 »

mne naskočilo dnes toto: ROBUR GARANT 30KCZ/S to by mal byť garant autobus... ak by to niekto chcel, dajte vedieť, inak to nepreberiem ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“