IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

R zberatel píše:... Nemám prehľad, čo všetko vyšlo v Altayi, pohľadám to, nech viem, čo ešte možno vyjde.
Tady je ten přehled:
(nefunkční link odstraněn adminem)
IXO je ale nevydává pod stejnými čísly a navíc jsou do série IXO MUS zapleteny i Mercedesy z jiné série (a teď i ty ze série francouzská auta).

samuel

Příspěvek od samuel »

R zberatel píše:Mňa z IXO museum noviniek na tento rok zaujíma iba ten Voisin C 25, na ten sa teším. Inak z celej série ma ...
Pár starších je tady - (nefunkční link odstraněn adminem)

R zberatel

Příspěvek od R zberatel »

samuel: Dík za link. Tie už mám. Teraz ešte zháňam Corda, Auburn, Isottu, Lanciu.

marklukes Tiež ďakujem za link. Tie Bugatti by boli super.

H+H+: Myslím si, že to šedo - čierne auto z veľtrhu je Rolls-Royce Silver Dawn okolo roku 1950. To je môj tip. Najprv mi nesedel chladič, že nie je rovný, ale taký do špica, ale potom som našiel toto:

Obrázek

marklukes

Příspěvek od marklukes »

R zberatel píše:samuel: Dík za link. Tie už mám. Teraz ešte zháňam Corda, Auburn, Isottu, Lanciu.
---
Isottu už asi nekoupíš (v eshopu). Ostatní:
http://www.svet-modelu.cz/search.asp?EX ... 479&y=-182

R zberatel

Super, tento obchod som nepoznal. Vidím, že si vyberiem. Vďaka.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

H+H+: Myslím si, že to šedo - čierne auto z veľtrhu je Rolls-Royce Silver Dawn okolo roku 1950. To je môj tip. Najprv mi nesedel chladič, že nie je rovný, ale taký do špica, ale potom som našiel toto:

Obrázek

Díky, podoba by byla, ale ten model má trochu jiný tvar zadních blatníků, což může být zakázkovou karoserii :)...asi je to tip správný. No, necháme se překvapit :)

R zberatel

Foxtoys už ponúka MUS048 Opel Kapitan

(nefunkční link odstraněn adminem)

Ja som si dnes zadovážil MUS014 Delahaye 165.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

MUS048 Opel Kapitan už mám ve vitrince :) Napřed jsem ho moc nechtěl, asi mi připadal málo premiový, ale nakonec jsem ho objednal, abych měl časem celou serii kompletní. Udělal jsem dobře, je to hezký model, ale víc by se mi líbil jako dvoudveřové cabrio, které se také v menších počtech vyrábělo, zvlášť když bude ještě prakticky stejný v poválečném provedení a tam budou na první pohled jenom jiné světlomety a barva. Důvod takový model vydat moc nechápu ;)

R zberatel

Natrafil som na stránku venovanú modelom starých áut, veľmi pekne sú tam nafotené, tak si dovolím pridať sem link:

http://minialuxeedg.canalblog.com/

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Fotky jsou úplně úžasné, dík moc za vložení :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“