To boli talianske 127-ky, reč je o poľskom Fiate 127p. Ten mal piate dvere výklopné aj so sklom, klasickej 127-ke sa sklo neotváralo (alebo len na verzii Special sa mi zdá). 127p je už v predaji, ale už mám 127-ku v podobnej farbe od Hachette (Norev), takže nemám záujem. Ani o Tarpana potom. Tiež som ho u nás nikdy nevidel, tak počkám na Trabanta 601 combi.EasyDaviD píše:Favorit - jazdiť určite jazdil, lebo aj ja si z detstva pamätám 3 127-mičky u nás v meste - 2 modré ...
Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
127 od Hachette a 127p z kultoviek sú 2 rozdielne modely aj keď farba je veľmi podobná
tu je porovnanie oboch modelov
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... 127#p18117
Bol aj Barkas ??? Ja som naň čakal a vidím, že som to asi prepásol aj keď mám známu v stánku.
o kolik je ta kultovka levnější než model z edice Hachette?rocs píše:127 od Hachette a 127p z kultoviek sú 2 rozdielne modely aj keď farba je veľmi podobná
-
Odkaz na kultovky predávané na Slovensku (nefunkční link odstraněn adminem)
dík a ten Hachette je myslím tak řádově 15 Euro..? promiň, že se tak ptám, ale na 1/43 se už tolik nezaměřuji..
No ak bol jediný rozdiel 127 a 127p vo výklopných zadných dverách, tak tu potom u nás v meste jedna 127p jazdila.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
FIAT 127 od Hachette jsem koupil loni na burze za cca170Kč. Takže cena srovnatelná s kultovkama, ale modelová věrnost daleko větší.
Když se obě auta postaví vedle sebe, tak je vidět že tento model se Deagostini moc nepovedl. Alespoň je to provedení s třetími dveřmi vzadu, zatím co Hachette má verzi s kufrem .
Když se obě auta postaví vedle sebe, tak je vidět že tento model se Deagostini moc nepovedl. Alespoň je to provedení s třetími dveřmi vzadu, zatím co Hachette má verzi s kufrem .
právě, proto jsem si myslel, že kultovky jsou aspoň o něco levnější. Mě se taky už jen podle fotek 127 zdála víc povedená než 127 P, máš takovou zkušenost jen s tímto modelem nebo to platí obecně?
Obecně neplatí že kultovky jsou horší než třeba Hachette. Některý model se povede líp, jiný hůř. Fiat 127 patří bohužel k těm méně povedeným jako byla např. Dacia 1310. Tvarově a proporčně mimo realitu. Tak jsem rád že udělali novou formu a Dacia 1300 je povedená. Pokud bude stejná jako v polských kultovkách tak je tam chyba v palubní desce která je z 1310. Ten samý model v rumunské sérii má palubku správně. Tak uvidíme co bude u nás