Abrex - nové modely

Odpovědět
rocs

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od rocs »

Však som napísal "NOVINKY"

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Co by jste furt chtěli? aby Abrex chrlil co týden to nový model? (teď myslím úplně nový). To nedělá žádná firma, krom kultovek. A i tohle jsou novinky a svého kupce si najdou. Neříkám, že zrovna já je kupuju. Z těhle novinek jsem koupil jen Favorita OUNZ a taky neříkám, že s touhle politikou souhlasím, ale nadruhou stranu mě nevadí, že každý měsíc není nová škodovka.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

miroussm píše:Co by jste furt chtěli? aby Abrex chrlil co týden to nový model? (teď myslím úplně nový). To nedělá žádná firma, krom kultovek.
A ještě třeba Minichamps. Každý týden několik.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Tady máte něco od abrexu, musíte už jednou provždy pochopit že abrex není charita a modely se musí zaplatit za každou cenu.Nikde nemáte napsáno hele novej polep, musím si ho jít ihned koupit.Spíš mně mrzí, že takovej wuřt dávají jako standartní model, ale OUNZ a spoje jsou limitované edice co málokdo stihne koupit a určitě by se jich prodalo spousty.

Dobrý den pane Neumanne, děkujeme za Váš příspěvěk. Vezmeme to od začátku. Máte pravdu, měřeno názory některých přispěvovatelů, museli bychom minimálně každý měsíc přijít s novou karoserií, abychom naplnili slovo novinka. Bohužel, to opravdu není v našich silách a jsme přesvědčeni, že ani v silách podobných výrobců jako je Abrex, vyrábějících modely ze zinkové slitiny. Pochopitelně, pokud bychom se začali zabývat výrobou modelů např. z resinu, mohli bychom chrlit jeden model za druhým v malých edicích. To však není naším cílem. Zájemců o naše modely je široký okruh, od jednotlivců až po různé firmy, které požívají modely Škoda. A všem se snažíme vyjít vstříc. Vyvinout nový design na model je práce na 2 - 3 měsíce a nemíníme s tím skončit. O potisklé mutace civilních vozů nepřestává být zájem (spíše naopak) a pokud budeme mít z čeho vybírat, tyto modely se dále budou v naší nabídce objevovat. A vždy to budou novinky... A teď konkrétně k Vašim dotazům. Autoškoly na modely Favorit a Felicia máme v plánu, ale nejsou rozpracované. Momentálně nemáme dostatečný počet nalisovaných karoserií, abychom se mohli do úprav pustit. Až v budoucnu. Reedice Favoritu i Felicie proběhne v letošním roce (pokud se nestane něco nečekaného) a s ní se do výroby dostanou i potisklé verze obou modelů. To samé platí o 1203 VB, Ambulanci a Vojenské Ambulanci. Limitovaná edice Spojů však bude dříve. Model k MS v hokeji letos s největší pravděpodobností nebude. Nejvhodnější model by byla Octavia III, ale v době, kdy ji dostaneme na trh, již bude MS v hokeji zapomenuto... Možná v limitované edici. Ještě to zvážíme. A teď prezidentský Superb. Stále si s tou myšlenkou pohráváme, ale stále narážíme na odlišnosti vozu, které bychom se 100% jistotou dostali "sežrat". Kolečka bychom uměli (nemá cenu dělat jiný Superb, než s odlišnými koly), ale ve skutečnosti se jedná o vůz s motorem 3,6 l, který má 4 koncovky výfuku. A ty opravdu bez nového podvozku a tím investice, která model enormě prodraží, neumíme... Slovem enormě v tomto případě nemyslíme několik stovek na model, ale několik tisíců. Nejsme si jisti, že naše verze 2,0 TDI se 2 koncovkami výfuku by zájemce o tento model uspokojila... Ale třeba to "riskneme" a těch pár předpokládaných nadávek na autentičnost a cenu nějak přežijeme. Hezký den. Abrex s.r.o.

rocs

Příspěvek od rocs »

Mne by teda úplne stačilo, keby aspoň 1x ročne vypustli niečo zo sľubovaných starých modelov t.j okrem nie práve najlepších nových modelov typu Rapid, Citigo3d, 5d, sport a modelov s novými dekálmi

Ondra

Příspěvek od Ondra »

No zatím to i tak vychází že každý rok jedna historická novinka.V minulých letech to byly převážně 18 tiny.Ted si budeme muset zvyknout že je abrex vytížen novými modely škody, víc než je zdrávo.

TomHon

Re:miroussm

Příspěvek od TomHon »

Mně taky nevadí,že není každý měsíc nový model/ myšleno nový ty vozu/,ale tady se nejedná o l měsíc jak se snaží mlžit Abrex,mne jde hlavně o to,že Abrex slibuje x let něco a skutek utek.Každý ví,že vývoj modelu a další položky s tím jsou nákladné a musí se výrobci přinejmenším vrátit,ale jak mi kdo vysvětlí to,že např. Škodu 105 v měřítku 1 :43 byla avizovaná již v katalogu roku 2008 s jejich slovy ,,Comming Soon,, no je rok 2013 a n i c . O ostatních avizovaných modelech to je zcela stejné.Vzpomeňte si,kdy jste naposledy si koupili zcela nový model v měřítku 1:43?- myslím,že v prosinci 2012 byl Pick Up / jak dlouho jsme na něj čekali / ,no a je polovina května 2013. Za tu dobu by snad jedna ,,novinka,,, jak já myslím, by mohla být-nebo ne?
Pak honem něco vydají ke konci roku,aby se neřeklo a pak se diví,že sběratelé komentují nedostatky v kvalitě. Já osobně vyčkám ještě tenhle rok,jak bude probíhat a pak se rozhodnu jestli to má vůbec cenu pokračovat ve sbírce.

achmel6

Příspěvek od achmel6 »

Ono by to asi bylo jine,kdyby mel Abrex na domacim trhu nejakou konkurenci,to by urcite jiz vetsina toho co slibovali jiz davno bylo na svete a mozna v perfektni kvalite a za lepsi cenu.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Tak dneska mi přišla 1203 sanitka, ale kvalita strašná.Upatlaná brava od prstů nějakého číňana, poškrabaný disk kola, chybějící znak škody na jednom disku, fleky na střeše.Rád si kupuju modely, ale co je moc je příliš.Dnes jsem viděl i superba a prodavač mi řekl že vypadá jak po bouračče tak byl poškrábaný.Jestli to tak půjde s kvalitou dál, tak abrex budou kupovat jenom čistokrevní fandové a ve výprodejích.Já bych s abrexem nejraději šlehnul, stojí to prachy a kvalitativně je to na hovno.

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

tak to chápu, to člověk pak nemá z toho modelu ani žádnou radost..

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“