Editions Atlas Collections 1:43
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Taky dnes přišel Horch H-3. A na stránce mi nic nového nenaskočilo.
Mě včera přišel Robur-Garant 30K.V jakém přadí modely chodí ví asi jen u Atlasu.Mě z doposud u nás vydaných modelů chybí jen Praga V3S a "čumáková" IFA 1400.Přitom bezpečně vím,že Praga V3S vyšla až v době,kdy jsem už kolekci odebíral.Ani zasílání není moc pravidelné.Třeba skoro dva měsíce nic a pak dva modely za sebou.Nejkratší odstup byl jen dva dny.Jinak je ale vše v pořádku.Jen mi v kolekci trochu vadí NDR-ácké zbarvení některých modelů.Je to sice podle skutečných předloh,ale ten vkus.Mates je jako od cirkusu.O moc lepší to není s Tatrou 141.Model na první pohled moc hezký,ale zase jak od cirkusu....To je ale realita...Tak jsem zvědav,co bude příště
No náhodou 141-čka je na tom oveľa lepšie než Mates , len možno tie kolesá mohli byť namiesto oranžovej červené.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
To nebyla kritika modelů,ale spíš povzdechnutí nad nevkusem německovýchodních sousedů.Model je dělán podle skutečné předlohy a ten za to nemůže a u modelu Tatry 141 opravdu jěště není tak hrozné.Pokud by byla předloha z ČR,možná by se to nelíbilo jinde...
to som pochopil. Mne sa šedivá na T141 páči a takýchto šedivých bolo aj v skutočnosti dosť. Len tie oranžové kolesá na nej moc kričia (možno ich časom prestriekam). Tmavo červené, šedivé, alebo aj čierne by boli lepšie.
Zdravím prodám-IFA W 50L,ROBUR GARANT 30K,IFA S4000-1 SW7,PHAENOMEN GRN27,IFA G5,KRAZ 256 MULDEN, to vše za atlas ceny!!!
Ahoj, promiň ale na prodej modelů je tu jiné vlákno.
http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=9
http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=9
Tatry 141 byly opravdu z výroby kromě veletržních celé šedivé,nebo v kombinaci s černými blatníky a koly,nebo takové v podivně šedozelené,později i oranžové.Podniky ČSAD ty oranžové doplňovaly bílým pruhem na kabině,někdy i na korbě a bílou střechou,po GO stejnou kombinaci s modrou,typickou pro ČSAD.Armádní byly khaki.
-
Takhle to jezdilo v DDR. Je dobrý, že barvy jsou alespoň podle historie a ne podle dopravce z dneška viz. 706ka.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Nj, lenže model má kolesá oranžové a nie červené ako na fotke