Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Koudy

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Koudy »

Mě přišla před měsícem a půl první Tatra 148, od té doby tam je stále jen Tatra a nic jiného a stále je tam i částka k zaplacení 99 kč i po tom, co jsem jim hned posílal přiložený kupón, abych ji měl zdarma a další model za zvýhodněnou cenu. Asi před 14-ti dny jsem jim psal e-mail, kde že je chyba a kdy se mi objeví další model a radši jim poslal v příloze ofocený kupon, než jsem ho odeslal. Dostalo se mi pouze odpovědi, že děkují za zaslání kuponu, že ho ihned zadají do systému. Zajímalo by mne do jakého, jelikož tam stále částka k zaplacení 99 kč je :lol: No přiznám se, že po přečtení celého tohoto vlákna neví pravá ruka Atlasu, co dělá levá.

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Koudy:
Problém může být pošta.Ten přiložený kupón je potřeba poslat v obálce se ZNÁMKOU!!!!
Jinak to pošta nedoručí. Pozná se to jednoduše - časem přijde od Atlasu nová nabídka s kupónem.
Stalo se mi to taky. :o :o

Koudy

Příspěvek od Koudy »

I když jsem to poslal v nadepsané obálce přímo od nich a bylo tam napsáno, že poštovné hradí adresát? Sice jsem jim to poslal ještě e-mailem, ale jesli přijde další kupon, tak dám vědět. Díky za info :)

Hračička

Příspěvek od Hračička »

Dnes přišli dva modely, přesně jak avizovali.
Phaenomen GRN27 a hlavně tolik očekávaná AVIA A31. A už mám údajně další na cestě HORCH H3, ten ale budu asi vracet. Znovu se ptám, máte někdo V3S. Nikdo o ní tady nepíše. To je můj další vysněný model.

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Koudy:
Takto mě to bylo řečeno na poště.
Správně má být místo známky číslo smlouvy s poštou. A pokud to tam není(což je případ těch jejich obálek), tak to nedoručí a jednoduše to zahodí.
Taky jsem na to koukal jak puk.. :o :o

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Hračička píše:Dnes přišli dva modely, přesně jak avizovali.
Phaenomen GRN27 a hlavně tolik očekávaná AVIA A31. A už mám údajně další na cestě HORCH H3, ten ale budu asi vracet. Znovu se ptám, máte někdo V3S. Nikdo o ní tady nepíše. To je můj další vysněný model.
Akože nikto o V3S nepíše? To je taký problém si prelistovať pár stránok v tejto téme, V3S sa tu dosť podrobne preberala vrátane fotografií a aj porovnávania s Abrexáckou V3S.

Koudy

Příspěvek od Koudy »

Šmidke:
No, tak to taky čučim :o Tady už je možný opravdu všechno ....

Hračička

Příspěvek od Hračička »

LeonCupraR píše: Akože nikto o V3S nepíše? To je taký problém si prelistovať pár stránok v tejto téme, V3S sa tu dosť podrobne preberala vrátane fotografií a aj porovnávania s Abrexáckou V3S.
Děkuji za moudrou radu z východu. Pochopitelně jsem prošel víc než 30 stran zpět a pokud se o V3S píše, tak že dotyčný na ní čeká. Starší příspěvky, ve kterých je odkaz na jiné stránky, už nejsou mnohdy fukční. Čím dál víc jsem rád za 1. leden 1993.

milan04

Příspěvek od milan04 »

Hračičko, za Tvůj příspěvek by Tě měl aministrátor vyrazit z tohoto fora.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Hračička - žlutá karta.
(ber to jako napomenutí)

Když se ti někdo snaží pomoci tak ho prosím zde neurážej,
slušné by bylo poděkovat

BaRT Admin
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“