modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Ja si modely Bonda obědnal a chodí mně dom a docela to jde
1-Lotus Esprite
2-Aston Martin v-12 Vanquish
3-Aston Martin DB5 + darek---Little Nellie
4-Bmw-Z8
5-Jaguar XKR
6.Ferrari F-355
7.Toyota 2000gt
Darek --Renault 11 Taxi
1-Lotus Esprite
2-Aston Martin v-12 Vanquish
3-Aston Martin DB5 + darek---Little Nellie
4-Bmw-Z8
5-Jaguar XKR
6.Ferrari F-355
7.Toyota 2000gt
Darek --Renault 11 Taxi
Naposledy upravil(a) jamaro dne 02 dub 2013, 12:14, celkem upraveno 1 x.
Nemate niekto nejake informacie, ze kedy sa zacnu tie Bondove auta predavat aj na Slovensku. Lebo ja som sa k nicomu nedopatral.
Obávám se, že nám modelařské žně pomalu končí. V Polsku, už toho moc nevycházi. http://amercom.com.pl/ a my jsme par čísel za nimi. (nefunkční link odstraněn adminem)
007 Bond
6.Ferrari F-355
7.Toyota 2000gt
Darek --Renault 11 Taxi
Dalši model-Lotus Esprit Turbo-Upraven na zimní podmínky
6.Ferrari F-355
7.Toyota 2000gt
Darek --Renault 11 Taxi
Dalši model-Lotus Esprit Turbo-Upraven na zimní podmínky
Viete mi poradiť ako otvárať blistrové balenia Kultových áut s čo najmenším poškodením? Na nete som videl aj fotky, kde bola spodná papierová časť úplne neporušená...
Dnes som bol inak v Dráčiku v Eurovey a okrem ruskej kolekcie Autá v službe mali aj Moskviča 410 (4x4). Videl niekto aj iné civilné modely??
Dnes som bol inak v Dráčiku v Eurovey a okrem ruskej kolekcie Autá v službe mali aj Moskviča 410 (4x4). Videl niekto aj iné civilné modely??
Dneska jsem v Jablonci v Dráčku viděl civilní Pobědu, starý kulatý Moskvič (407?), novější hranatý Moskvič (2140?) a něco malého kulatého (asi AWZ nebo starý Trabant), nedíval jsem se detailně.
Blistry asi jedině otvírat ostým nožem - opatrně odříznout okolo podstavce. Hlavně to jsou pouze jednorázové přepravní obaly, které se mají po otevření zahodit a nejsou v žádném případě určené pro skladování modelů.
Blistry asi jedině otvírat ostým nožem - opatrně odříznout okolo podstavce. Hlavně to jsou pouze jednorázové přepravní obaly, které se mají po otevření zahodit a nejsou v žádném případě určené pro skladování modelů.
Tak mi to nedalo a podíval jsem se přesně - Moskvič 410, Moskvič 2140 zelený (ten má u nás teprve vyjít a v jiné barvě), SMZ S3A (to je to malý kulatý .
Poběda a Volha 21T mají na bocích černo-bílé kostičky, asi to jsou taxíky.
Poběda a Volha 21T mají na bocích černo-bílé kostičky, asi to jsou taxíky.
V Opavě mají kromě aut ve službě z civilů - Moskvič 410, SMZ S3A, Gaz M20 Poběda v modernizovaném provedení, Moskvič 2140 a VAZ 1500
Ďakujem páni za info, skúsim teda ešte v nejakom Dráčiku zohnať ten Moskvič 2140. V Auparku BA som nenašiel absolútne žiadne kultovky...
A na opatrné otváranie blistrov som sa pýtal z toho dôvodu, že keby som chcel modely ešte niekedy predať, ale postupne na ne zháňam plastové boxy.
A na opatrné otváranie blistrov som sa pýtal z toho dôvodu, že keby som chcel modely ešte niekedy predať, ale postupne na ne zháňam plastové boxy.
V OV jsou 3 Dračíky, a pouze v jednom byl Moskvič 410 2ks. A vdruhém 2140, ale rozbité okno . Tak jsem si udělal radost kromě 410 LAMBORGHINI MURCIELAGO R-GT. Prodavačka říkala, že zboží mají každé pondělí. Tak to kluci co mate k tomu přístup sledujte. Co je nového, já nejsem s OV, tak to nemůžu sledovat.