Abrex - nové modely

Odpovědět
FKS

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od FKS »

TomasR píše:Tak stále nikdo kdo by měl na prodej limitované roomsery městské policie České budějovice?
Na http://www.svet-aut.cz/ je teď mají (jsou i na titulní stánce).

samuel

Příspěvek od samuel »

marklukes píše:Co říkáte tomuhle?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... e=1&ref=nf
Je to rc-model, vypadá moc hezky ale asi není moc kvalitní - koupil jsem ho letos k vánocům synkovi (sobě :D ) , jezdil jeden den a odešlo nabíjení, tak jsem ho vyreklamoval, druhá fabka jezdila asi 3 týdny a strhnul se převod mezi motorkem a osičkou. Na další reklamaci už jsem se vykašlal.

TomasR

Příspěvek od TomasR »

Díky, tak konečně je mám objednané, docela mě štvalo, že když už mám naprosto vše od Abrexu, tak že by mi toto chybělo... Díka za radu.

TomasR

Příspěvek od TomasR »

V pátek mi dorazili od Abrexu nová fabia, fabia combi a roomster s novými znaky. Znaky sice modely nové mají, avšak na zadních dveří mají fabie nápis "fabia" starým typem písma, ne novým jako rapid či octavia III. Takže zas taková "drobná" chyba. Roomster nápis vůbec nemá.

TomasR

Příspěvek od TomasR »

carlton píše:Zdravím,
nemáte někdo doma nějaký model ze "slavné" série Metal Edition? Pokud ano, mohli byste ho vyfotit a dát sem fotku prosím.
Na abrexu mají fotky malý a jinde nejsou modely zobrazeny. Zaujala mě ta S2000, tak jestli to opravdu stojí za to. Díky moc:-)
Mám, pošli mi do SZ mail a mohu nafotit jakýkoliv budeš chtít.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Je už prosím k dispozícii nová Š Octavia 2013 ? Už som ju videl na nete, ale neviem, či to vôbec je Abrex ? :?:

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

To čo si videl je Abrex, sú to ale predsériové vzorky, ktoré sa niekto rozhodol speňažiť. Takže OIII ešte nie je ;) .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Pánové má někdo 1/43 Škoda Roomster (facelift 2010) kod 018 a 025 mají tam dopsáno u 025 NOVÉ LOGO jen já na těch fotkách v é-shopu rozdíl nevidím. Je tam něco proč má model jiné označení? to samé je i u Škoda Fabia II (facelift 2010) kod 016/023 a taky u Škoda Fabia II Combi (facelift 2010) kod 017/024. Má smysl kupovat tyto novoty? když kromě kodu je model totožný s předchůdcem.

TomasR

Příspěvek od TomasR »

Rozdíl je v znaku na modelech, tj. to co nově teď používá škoda, avšak je chyba ve slovním názvu modelu, nechali tam starý popis.

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Tak mám takový pocit, že by si Abrex už mohl ty "novinky" v podobě autoškol a podobných nesmyslů strčit někam. Kdy už konečně přijdou s tou slibovanou Š 110R.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“