Na http://www.svet-aut.cz/ je teď mají (jsou i na titulní stánce).TomasR píše:Tak stále nikdo kdo by měl na prodej limitované roomsery městské policie České budějovice?
Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Je to rc-model, vypadá moc hezky ale asi není moc kvalitní - koupil jsem ho letos k vánocům synkovi (sobě ) , jezdil jeden den a odešlo nabíjení, tak jsem ho vyreklamoval, druhá fabka jezdila asi 3 týdny a strhnul se převod mezi motorkem a osičkou. Na další reklamaci už jsem se vykašlal.marklukes píše:Co říkáte tomuhle?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... e=1&ref=nf
Díky, tak konečně je mám objednané, docela mě štvalo, že když už mám naprosto vše od Abrexu, tak že by mi toto chybělo... Díka za radu.
V pátek mi dorazili od Abrexu nová fabia, fabia combi a roomster s novými znaky. Znaky sice modely nové mají, avšak na zadních dveří mají fabie nápis "fabia" starým typem písma, ne novým jako rapid či octavia III. Takže zas taková "drobná" chyba. Roomster nápis vůbec nemá.
Mám, pošli mi do SZ mail a mohu nafotit jakýkoliv budeš chtít.carlton píše:Zdravím,
nemáte někdo doma nějaký model ze "slavné" série Metal Edition? Pokud ano, mohli byste ho vyfotit a dát sem fotku prosím.
Na abrexu mají fotky malý a jinde nejsou modely zobrazeny. Zaujala mě ta S2000, tak jestli to opravdu stojí za to. Díky moc:-)
Je už prosím k dispozícii nová Š Octavia 2013 ? Už som ju videl na nete, ale neviem, či to vôbec je Abrex ?
To čo si videl je Abrex, sú to ale predsériové vzorky, ktoré sa niekto rozhodol speňažiť. Takže OIII ešte nie je .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové má někdo 1/43 Škoda Roomster (facelift 2010) kod 018 a 025 mají tam dopsáno u 025 NOVÉ LOGO jen já na těch fotkách v é-shopu rozdíl nevidím. Je tam něco proč má model jiné označení? to samé je i u Škoda Fabia II (facelift 2010) kod 016/023 a taky u Škoda Fabia II Combi (facelift 2010) kod 017/024. Má smysl kupovat tyto novoty? když kromě kodu je model totožný s předchůdcem.
Rozdíl je v znaku na modelech, tj. to co nově teď používá škoda, avšak je chyba ve slovním názvu modelu, nechali tam starý popis.
Tak mám takový pocit, že by si Abrex už mohl ty "novinky" v podobě autoškol a podobných nesmyslů strčit někam. Kdy už konečně přijdou s tou slibovanou Š 110R.