Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Stejné barvy si nemyslím, že by udělali. Ale třeba ano. S Multikárou máš pravdu, ale prostě pro tu je typická zelená. IFA je určitě lepší zelená, než žlutá, ale třeba ten jeřáb si jinej neumím představit. A Ty sis IFU objednal? dáš sem pak fotky? uvažuji o ní, protože ta mi chybí. Atlasovky nesbírám, mám jen Tatru a Avii a na zbytek čekám u ISTU. Sice si asi počkám, ale vyjde to levněji a lépe.
Ešte ju nemám, budem ju ešte len objednávať, fotky sem určite potom dám. ADK 70 jedine v žltej, snáď bude aj od ISTu, lebo za tie ceny čo ju predávajú špekulanti ani náhodou.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Jak moc je přesné nebo spíš nepřesné doručení modelu poštou od data, které je uvedeno ve sledování zásilek??? Datum 15.2. mám uvedený a do dnes nic 

-
Já to mám tak cca 2-3 týdny
Já bych se chtěl zeptat. Když jste objednávali první model, za jak dlouho přišel, bylo psáno 3-4 týdny, už jedu šestý a stále nic.
-
Tak to je různý první model trvá docela dlouho já si myslím tak 2 možná 3 měsíce

V Něměcku je jako novinka Robur Garant 30k valník, alespoń dle E-bay - (nefunkční link odstraněn adminem)
Asi jim pískalo v uších, ale dnes mi dorazila Tatra, jupííííí a je sklápěcí, o to větší radost. Co se týče balení, přišla v zataveném z jedné strany průhledném a z druhe stříbrném pytlíku s dopisem uvnitř.Takže tak nějak v pohodě. A v dopise napsáno, že pokud chci pokračovat, tak mám Tatru zadarmo a mám jim poslat kupón, který je součástí dopisu a další Ifa W50 bude za 220Kč. Momentálně naprostá spokojenost