Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
markukes: ano některé limitky jako je Emil Triner Barum Rally 2012 má lepty zámků kapoty a pátých dveří.
Tak ještě jednou, opravdu nikdo nemáte na prodej poslední limitované modely Roomster Městská policie České Budějovice?
Díky
Díky
pro TomasR - koukni na web (nefunkční link odstraněn adminem) (obchod je v Hradci Králové), dneska mě ukazoval myslím č.103 a ceny jsou stejné jako v prodejně Abrexu v Praze. Pokud ještě nejsou na www tak se tam v nejbližší době objeví nebo si tam rovnou zavolej.
-
Nové limitní autoškoly zase ze stovky upravené
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
koukám bílá zadní SPZ. Snad už bude normální nelimitovaná reedice.
Modely autoškola mají unikátní SPZ(jiné než běžný model), takže myslím, že to reedice nebude
No, asi žádná firmy nekontroluje 1:43 model po modelu, ale řekl bych, že mají líp zvládnutou technologii a že se jim nestává, že si člověk z několika modelů nevybere. A i kdybych tvou zkušenost, kdy ze 4 modelů se nedalo vybrat, tak tady na fóru to není rozhodně první taková zkušenost. A (teď to nebudu hledat) někdo tu psal i že u některých modelů se z celé série nevybere (5 dvéřové Citigo nebo to byl jiný model?)miroussm píše:Já byl dneska pro Pickupa, vybíral jsem ze čtyř kousků a na každym kaz v laku. Většinou odřenina a ...
Jj, to vím. Myslím, že se svými třemi kousky jse na tom ještě dobře. No ale vem si takovíé IXO, taky dělají modely po velkých sériích a jen jednikrát jsem musel reklamovat jejich model, kdy na kapotě byla kapka laku.
Objednal jsem si Š110L autoškolu přes poštu a když tady čtu v jaký kvalitě jsou nové modely, mám docela obavu co pošlou. Doufám, že nebudu muset hnedka jet do Prahy auto reklamovat.
Tak bohužel už také nemají, opravdu nikdo nemáte na prodej, či o nějakých nevíte?
Ještě jednou díky.
T.
Ještě jednou díky.
T.
lada píše:pro TomasR - koukni na web (nefunkční link odstraněn adminem) (obchod je v Hradci Králové), dneska mě ukazoval myslím č.103 a ceny jsou stejné jako v prodejně Abrexu v Praze. Pokud ještě nejsou na www tak se tam v nejbližší době objeví nebo si tam rovnou zavolej.