Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Zaujímavé, Tatru 148 si už nemôžem ponechať zadarmo v prípade že si objednám aj ďalší model...
Někdo se ptal na to co s kabinou modelu skolněnou dozadu.Stačí trochu povolit šroub,kterým je kabina dotažená.Pokud se to přežene,rám se prohne a kabina je skloněná dozadu.Utahovací moment v Číně nejspíš neznají....Po povolení se to narovná samo.Plast ,ze kterého je podvozek vyroben má paměť a vrátí se do původního tvaru.To je ovšem i nepříjemné,pokud je díl deformovaný už z formy.....
Děkuji za radu.Máš pravdu, model už je v pořádku.
V pátek mi přišel konečně Trambus,ale ve strašným stavu,korba jde jen kousek zvednout,promáčknutej kryt zadního náboje kola,jedno přední světlo postrádá okrasnej stříbrnej rámeček,stříbrná lišta na kabině je s části smazaná,spz odlouplá,skla ze vnitř upatlaný a u řidiče na něm je přilepenej bordel.
Tak že jsem reklamoval a bylo mi napsáno,že mi pošlou jinej ať jim tento vrátím,zatím nevím jak to udělají s poštovným.A to mi poslali,ještě upomínku na 4 modely zpět,ještě předtím než přišel trambus a ten zaučtovali do upomínky taky.Samozřejmě vše co bylo v upomínce bylo normálně dávno zaplaceno.Když jsem jim psal že jsem vše zaplatil s tím že jim posílám i ofocené výpisy s účtu,tak mi nejsou schopni odpovědět,jestli je to u nich na účtu.S trambusem mi přišli i hodinky cibule a místo slibovaného prvního vydání,mi přišli rovnou druhé a rovněž v katastrofickém stavu,odřené a chybějící vrchní kovové výčko.Hold asi jsem měl blbej den
Tak že jsem reklamoval a bylo mi napsáno,že mi pošlou jinej ať jim tento vrátím,zatím nevím jak to udělají s poštovným.A to mi poslali,ještě upomínku na 4 modely zpět,ještě předtím než přišel trambus a ten zaučtovali do upomínky taky.Samozřejmě vše co bylo v upomínce bylo normálně dávno zaplaceno.Když jsem jim psal že jsem vše zaplatil s tím že jim posílám i ofocené výpisy s účtu,tak mi nejsou schopni odpovědět,jestli je to u nich na účtu.S trambusem mi přišli i hodinky cibule a místo slibovaného prvního vydání,mi přišli rovnou druhé a rovněž v katastrofickém stavu,odřené a chybějící vrchní kovové výčko.Hold asi jsem měl blbej den
-
tak ten komedianskej trambus se mi moc nezdál, proto jsem vzal pistolku a vše co bylo modré stříknul do šeda a rázem je to o skok reálnější. Já jsem spokojenej, pokusím se sem dát fotečky. Jo ještě masku jsem stříknul černou matnou a pak přejel leštící stříbrnou , takže maska je plastičtější , no jsem zvědavý co vy na to.(nefunkční link odstraněn adminem)
Docela slušná předělávka,hned je to mnohem hezčí.Něco podobného asi udělám také.
A jedno video originalu,skoda ze se atlas neinspiroval barvou u nas.http://www.youtube.com/watch?v=fchI_QyeG3U
A ještě je tam i Tatra 148 a v pozadí je i nějaká Ifa, vše ve stejném barevném provedení:achmel6 píše:A jedno video originalu,skoda ze se atlas neinspiroval barvou u nas.http://www.youtube.com/watch?v=fchI_QyeG3U
http://www.youtube.com/watch?v=hcSEXw_hZQI
-
Franz Poller, vlastník špedičnej firmy a zberateľ nákladných automobilov. Všetky jeho automobily sú v kombinácii červenej a modrej farby. Stačí zadať do googlu meno Franz Poller a je tam hromada fotiek na jeho zbierku nákladných automobilov.
Tak jsem si teď všiml, že na oficiálním e-schopu IXO IST prodávají zelenou IFU, kterou mají na macmodel za 990 Kč, v přepočtu asi za 560,-. Úplně stejně jako osobní auta. No holt vydělávat se musí