Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Jeden je na Aukru, tuším 103...
To keramhora: Ahoj, nevíš prosím náhodou, jestli už mají někde v Plzni novou Fabii S2000 s černou střechou?
markukes: tak to netuším,ale je možné,že ano,protože v pondělí nebo v úterý jsem si u nich po telefonu objednával katalog Abrex a včera mi ho kolegyně z práce vyzvedávala,tak že je možné,že s katalogem objednali i ostatní novinky.Zavolej tam a uvidíš.
Jo, dík, jen jsem nepochopil, o jakém plzeňském obchodu píšeš
Jo,tak promiň,někomu už jsem o tom krámku psal,tak jsem myslel,že tobě.Je to Happy Model na Slovanské třídě na Slovanech u poslední zastávky jedničky před konečnou.
Jo jo, díval jsem se na jejich web. Bohužel píšou, že mají jen jeden kus - nerad vybírám z jednoho kusu. Taky nevím, jestli nepočkat na limitku s černou střechou - a se šoupačkami v přeních oknech. Jinak - máš nějakou limitku S2000? Platí (u limitky bych to předpokládal), že si s nimi dali víc práce a kontroly a jsou kvalitnější, než běžné modely? A taky jsem zvědav na cenu dalších limitek S2000, jestli budou pokračovat v úžasných 799, tak ty šoupačky asi oželím
No v každém případě se tam příští týden stavím pro katalog a S2000 s černou střechou aspoň obhlídnu v reálu.
No v každém případě se tam příští týden stavím pro katalog a S2000 s černou střechou aspoň obhlídnu v reálu.
Tak s tou kvalitou u "Limitek" je to asi stejné jako u běžných modelů. Mám Krestu - Barumku a na přední kapotě je lepidlo - asi budu reklamovat..marklukes píše:Jo jo, díval jsem se na jejich web. Bohužel píšou, že mají jen jeden kus - nerad vybírám z jednoho kusu. Taky ...
Jen ve zkratce,protoze nemam moc casu a jsem pouze na mobilu.Vady jsou i na limitkach a to i tech rucne polepenych.A k cene limitek.Vezmete si cenu modelu,cenu za arsik a 4 hodiny rucni prace plus lepty.A mate cenu za limitku.
... plus lepty ... - limitky mají leptané díly?keramhora píše:Jen ve zkratce,protoze nemam moc casu a jsem pouze na mobilu.Vady jsou i na limitkach a to i tech rucne polepenych.A k cene limitek.Vezmete si cenu modelu,cenu za arsik a 4 hodiny rucni prace plus lepty.A mate cenu za limitku.
Já byl dneska pro Pickupa, vybíral jsem ze čtyř kousků a na každym kaz v laku. Většinou odřenina a pod. Nakonec jsem vzal nejmenší zlo, má špatnej lak na zadních křídlovkách, ale protože mám modely vystaveny zepředu tak to není vidět. Taky se mi připadá, že každou chvíli odpadne vnitřní zrcátko, protože se nějak chvěje a na zadní světlo chce trouchu zbrousit. Jinak je celkem dobrej, možný ještě trocho roztřepá černá linka podél nástavby v jednom rohu. No prodavač říkal, že tam sice jezdí (do Číny) kolegyně, ale že prostě nemůžou kontrolovat model po modelu, protože jde do kontejneru třeba 20 tisíc modelů a že všechny ty lidi prostě neuhlídají. A erko neví kdy vyjde.